امید مردم هنوز به مسجد است/دیدار نماینده مردم خراسان شمالی در مجلس با دبیر شورای فرهنگ و هنر روستا و عشایر وزارت فرهنگ

امید مردم هنوز به مسجد است/دیدار نماینده مردم خراسان شمالی در مجلس با دبیر شورای فرهنگ و هنر روستا و عشایر وزارت فرهنگ

نماينده مردم خراسان شمالي در  مجلس با حضور در غرفه وزارت فرهنگ در ششمين نمايشگاه بين‌المللي توانمندي‌هاي روستايي و عشايري؛ ضمن ديدار با حجت‌الاسلام‌ و المسلمين ملانوري اظهار کرد: اميد مردم هنوز به مسجد است و مي‌توان نسل جوان را با برنامه‌هاي محتوايي به مسجد جذب کرد.
شناسه خبر : 79288 تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۱۲:۱۶

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور: ششمین نمایشگاه توانمندی‌های روستایی و عشایری؛ پنج‌شنبه ۱۶ مهرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با شعار «ریشه‌های پایدار، ایران ماندگار» آغاز به کار کرد.

 

بر پایه این گزارش: در نخستین روز آغاز این نمایشگاه «محمدمهدی شهریاری» نماینده مردم خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی با حضور در غرفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حجت‌الاسلام والمسلمین ملانوری، دبیر شورای فرهنگ و هنر روستا و عشایر وزارت دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین ملانوری در این دیدار با بیان اینکه در سطح کشور حدود ۲۸ هزار کانون فرهنگی هنری فعالیت دارند که نیمی از آنها روستایی هستند، اظهار کرد: دبیرخانه شورای فرهنگ و هنر روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور تفویض شده است و به همین اعتبار نیز بسیاری از فعالیت‌های ما در عرصه روستا تعریف شده است.

 

دبیر شورای فرهنگ و هنر روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دیدار طی سخنانی اظهار کرد: باید علاوه بر عمران مسجد به ابعاد محتوایی و فعالیت‌های فرهنگی نیز توجه شود، گاهی سالها زمان صرف عمران مسجد می‌شود و چندین نسل به سنین بزرگسالی می‌رسند اما هنوز ساختمان مسجد به پایان نرسیده است، البته عمران و آبادانی فیزیکی مسجد اهمیت بسزایی دارد اما باید با توجه به اقتضائات و در راستای جذب نسل امروز به مسجد در زمینه فرهنگی فعالیت‌های مضاعفی صورت پذیرد.

 

این گزارش می‌افزاید: در ادامه «محمدمهدی شهریاری» نماینده مردم خراسان شمالی با اشاره به نقش مساجد در جامعه به ویژه در دهه‌های ۵۰ و ۶۰ گفت: نوجوانان در مقطعی از انقلاب اسلامی نقش وسیعی در مساجد داشتند اما این حضور به تدریج کمرنگ تر شد، دلایل اقتصادی و عوامل دیگر این شرایط را ایجاد کرد اما هنوز امید مردم به مسجد است و اگر بتوانیم جذابیت ذیل برنامه‌های مسجد ایجاد کنیم قطعا موفق خواهیم شد که این قشر را به مسجد جذب کنیم.

 

گفتنی است: در این دیدار «محمدرضاعلیزاده احمدآبادی» معاون پشتیبانی، توسعه منابع و امور حقوقی؛ «مرتضی کریمی» مدیر کل هماهنگی امور ستادی، روابط عمومی و استان‌های ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور؛ «مهدی آریان» مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی؛ «امین عاملی پور» مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد این استان نیز حضور داشتند.