پیامبر امی
 قابل توجه حلقه های کتابخوانی

پیامبر امی

کتاب پيامبر امّي، مقاله‌اي است به قلم متفکر شهيد آيت‌اللّه‌ مرتضي مطهري که در سال 1347 هجري شمسي برابر با 1387 هجري قمري که جهت رفع شبهات القاءشده در اطراف زندگاني رسول اکرم صلي‌الله‌عليه‌ و‌ آله تهيه گرديده است.
شناسه خبر : 77522 تاریخ انتشار : ۹ شهريور ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۰۷:۴۳

 

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد از استان تهران  این مقالات ما را با بینشى هرچه روشن‌تر نسبت به مکتب اسلام آشنا می‌کند و در راه اهداف مقدس این آخرین پیام الهى گام بر‌می‌دارد.

امّى بودن پیامبر اسلام، از مسلّمات قطعى تاریخ است که در قرآن کریم هم بدان اشاره شده است. در کتاب پیامبر امّى، استاد شهید مطهرى تفسیر کلمه «امّى» را از دیدگاه مفسران اسلامى برشمرده و با استشهاد به آیات قرآن، تفسیر صحیح را بیان کرده‌اند و از این راه به اتهامات مغرضانه مخالفان نیز به نحو مستدل و منطقى پاسخ داده‌اند. برخى عناوین مباحث مطرح شده عبارتند از: رسول درس ناخوانده، ادعاى عجیب، اتهام مخالفان. در فصل پایانى تحت عنوان «نتیجه» به جمع‌بندى از مطالب کتاب پرداخته شده است.

خداوند به عنوان یک امر مقدس سوگند یاد کرد و در اولین پیام آسمانى خود فرمان خواندن داد؛ علم و دانش و صنعتِ به‌کاربردن قلم را، پس از نعمت آفرینش، بزرگترین نعمتِ ارزانى‌شده به بشر معرفى کرد. آن کس که خود قلم به دست نگرفته بود بلافاصله پس از ورود به مدینه و ایجاد امکانات ساده، «نهضت قلم» ایجاد کرد و با آنکه خود معلمى از بشر ندیده بود و دارالعلم و دانشگاهى طى نکرده بود، خود معلم بشر و پدیدآورنده دارالعلم‌ها و دانشگاه‌ها شد.

نظر به کمى حجم کتاب پیامبر امّى، بهتر آن دیده شد که در چاپ جدید در قطع جیبى منتشر شود. این کتاب گامى است در راه عمل به توصیه امام خمینى(ره) مبنى بر زنده نگاه‌داشتن آثار آن متفکر گرانقدر.

 

 پایان پیام /