بانوان کانون «اباصالح (عج)» روستای النگ؛ پاسداران پاکی در خانه خدا

بانوان کانون «اباصالح (عج)» روستای النگ؛ پاسداران پاکی در خانه خدا

به مناسبت هفته جهاني مسجد، جمعي از خواهران نمازگزار و اعضاي کانون فرهنگي هنري «اباصالح (عج)» روستاي النگ شهرستان کردکوي، با نگاهي لبريز از عشق و دستاني گشوده به سوي خدمت، اقدام به غبارروبي و نظافت مسجد اعظم اين روستا کردند.
شناسه خبر : 77372 تاریخ انتشار : ۲ شهريور ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۱۰:۰۰

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان گلستان؛ مسجد، قلب تپنده جامعه اسلامی و کانون آرامشی است که روح خسته مؤمن را در پناه خود می‌گیرد.

بانوان کانون «اباصالح (عج)» در روستای النگ، تصمیم گرفتند ارادت خود را به پیشگاه حق، با اقدامی عملی و خاضعانه ابراز کنند.

آن‌ها با قلبی مشتاق، آستین‌های همت را بالا زدند تا غبارها را از پیشانی مسجد اعظم زدودند و محیطی درخشان و پاک را برای سجده‌کنندگان فراهم آورند.
 
این خدمت خلوص‌آمیز، نه تنها پاکی ظاهری مسجد را به همراه داشت، بلکه گویای پیوند عمیق میان بانوان این روستا با مرکزیت مسجد در زندگی اسلامی بود.
 
این خواهران نمازگزار با این حرکت نمادین، یادآور شدند که بانوان جامعه، همواره پاسداران پاکی و شکوه مساجد هستند و با هر ذره غباری که از خانه خدا می‌زدائند، در واقع در حال پاکسازی روح خویش و تقرب به معبودشان هستند.
 
گفتنی است:این برنامه‌ی غبارروبی، تصویری زیبا از تعهد، مهر و ارادت بانوان روستای النگ شهرستان کردکوی در مسیر خدمت به خانه خدا بود.