حضور کاروان عزاداران کانون «امام حسن مجتبی (ع)» سرخنکلاته در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

حضور کاروان عزاداران کانون «امام حسن مجتبی (ع)» سرخنکلاته در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

کارواني از دلسوختگان و عزاداران کانون فرهنگي هنري «امام حسن مجتبي (ع)» شهر سرخنکلاته، همزمان با برگزاري مراسم تشييع پيکر مطهر رهبر شهيد در مشهد مقدس، براي تجديد عهد با ولايت و حضور در اين مراسم تاريخي، عازم شهر مشهد شدند تا در جمع ميليون‌ها ايراني با «آقاي شهيد ايران» وداع کنند.
شناسه خبر : 75942 تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۱۷:۰۰
به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان گلستان؛اعضای کانون فرهنگی هنری«امام حسن مجتبي (ع)» شهر سرخنکلاته گرگان با تشکیل کاروانی ویژه، راهی مشهد مقدس شدند تا در مراسم باشکوه تشییع پیکر پاک رهبر شهید حضور یابند.
 
این سفر که با هدف ابراز باورمندی به سیره قائد شهید و تجدید پیمان با مسیر ولایت صورت گرفت، فرصتی شد تا عزاداران این شهر در کنار میلیون‌ها ایرانی که مشهد مقدس را قبله دل قرار داده بودند، در آخرین دیدار با رهبر شهید در پناه گنبد خورشید شرکت کنند.
 
به گفته مسئولان این کاروان، حضور در این مراسم تاریخی، سفری معنوی برای همسویی با اراده ملت ایران در مسیر دفاع از ارزش‌ها و عهدی دوباره با رهبری شهید در روزهای سخت و حساس کشور بود.