تلاوت دلتنگی دختران ترکمن برای «پدر امت»؛ جاماندگانی که با قرآن به مشهد رسیدند

تلاوت دلتنگی دختران ترکمن برای «پدر امت»؛ جاماندگانی که با قرآن به مشهد رسیدند

در حالي که ميليون‌ها دلداده در مشهد مقدس، پيکر مطهر رهبر شهيد را بدرقه مي‌کنند، جمعي از نونهالان دختر ترکمن روستاي خواجه نفس در شهرستان گميشان، با قلوب سرشار از عشق و اندوه، محفلي قرآني برپا کردند، اين دختران اهل سنت که خود را «جاماندگان از مشهد» ناميدند، در فضاي معنوي کانون «نويد صالحين»، با تلاوت آيات الهي، پيوند عاطفي و ابدي خود را با مقام والاي رهبر شهيد تجديد کردند.
شناسه خبر : 75929 تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۱۴:۵۴
به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان گلستان؛ امروز در روز حزن‌انگیز تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران، روستای خواجه نفس در شهرستان گمیشان شاهد تجلی عجیبی از عشق و ارادت نسل نوپای ترکمن‌صحرا بود.
 
در این روستای آرام، نونهالان دختر که گویی گل‌های بهاری در سوگ بهار بودند، به همت کانون «نوید صالحین» گرد هم آمدند تا با زبان قرآن، برای رهبر شهید بخوانند.
 
این دختران پاک ترکمن که در مراسم تشییع مشهد مقدس حضور نداشتند، با برگزاری این کرسی تلاوت، غم فقدان «پدر امت» را با تمام وجود احساس کردند.
 
در این محفل معنوی، تلاوت‌های لرزان و پاک این کودکان، گویی نامه‌هایی بود که از دل‌های کوچکشان به سوی آسمان‌ها پر می‌کشید؛حضور این دختران و عشق بی‌پایان آن‌ها نشان داد که ارادت به رهبر شهید، فراتر از هر مرز و مذهبی است و ایشان در قلب همه مسلمانان، حتی کوچک‌ترین فرزندان این سرزمین، جایگاهی پدرانه و عزیز دارند.
 
این مراسم که هم‌زمان با خاکسپاری پیکر مطهر ایشان برگزار شد، نه تنها یک محفل قرآنی، بلکه تجسمی از وفاداری و عشق خالصانه دخترانی بود که می‌خواستند در آخرین سفر زمینی رهبرشان، با صدای قرآن و اشک‌های میلیون‌ها انسان در سراسر جهان همراه باشند.