۱۲۰۰ بسته گوشت قربانی میان خانواده‌های کم‌برخوردار گیلان توزیع شد
به همت ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان؛

۱۲۰۰ بسته گوشت قربانی میان خانواده‌های کم‌برخوردار گیلان توزیع شد

در تداوم فعاليت‌هاي خيرخواهانه و با هدف دستگيري از خانواده‌هاي نيازمند، ۱۲۰۰ بسته گوشت قرباني ميان خانواده‌هاي محروم و کم‌برخوردار با محوريت کانون هاي مساجد توزيع شد.
شناسه خبر : 75226 تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۱۲:۱۱

به گزارش روابط عمومی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از گیلان، حجت‌الاسلام رضا حاجتی، مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان، در حاشیه مراسم توزیع بسته های گوشت قربانی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ انفاق و نوع‌دوستی در جامعه اسلامی اظهار داشت: ۱۲۰۰ بسته گوشت قربانی تهیه و در حال توزیع میان کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان هستیم.

حجت‌الاسلام حاجتی با بیان اینکه مجموع وزن این محموله ۲ تن است، تصریح کرد: توزیع این بسته‌ها به صورت هدفمند و با شناسایی خانواده‌های نیازمند در محلات مختلف انجام می‌گیرد تا اطمینان حاصل شود که این کمک‌ها به دست جامعه هدفِ واقعی می‌رسد.
 
وی در ادامه با قدردانی از نقش‌آفرینی مؤثر نهادهای مردمی در کاهش آلام نیازمندان، تأکید کرد: این اقدام خیرخواهانه با همت  مؤسسه حضرت خدیجه کبری(س) قم صورت گرفته است؛ مؤسسه‌ای که با اجرای برنامه‌های مستمر، نقش پررنگی در توزیع نذورات قربانی در سطح ملی ایفا می‌کند.
 
 
مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان در پایان ضمن تشکر از تمامی دست‌اندرکاران، خیرین، و اعضای کانون‌های مساجد که در فرآیند شناسایی و توزیع این هدایا مشارکت داشته‌اند، خاطرنشان کرد: مساجد همواره پایگاه اصلی فعالیت‌های اجتماعی و خدمت‌رسانی به مردم بوده‌اند و کانون‌های فرهنگی هنری با تمام توان در تلاشند تا با جذب مشارکت خیرین، بخشی از دغدغه‌های معیشتی خانواده‌های آسیب‌پذیر را کاهش دهند.