از تبیین معارف غدیر تا اطعام ۲۰۰۰ پرس غذا در مسجد علامه شیخ شوشتری

از تبیین معارف غدیر تا اطعام ۲۰۰۰ پرس غذا در مسجد علامه شیخ شوشتری

مسجد علامه شيخ شوشتري با همراهي کانون فرهنگي هنري «تربيت» شوشتر، همزمان با فرا رسيدن عيد سعيد غدير خم، با برنامه‌هايي متنوع در دو محور «تبيين معارف ولايت» و «خدمت به مردم»، جلوه‌اي از شعائر غدير را در شهرستان شوشتر رقم زد.
شناسه خبر : 74940 تاریخ انتشار : ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۰۱:۲۷

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، مسجد علامه شیخ شوشتری با همراهی کانون فرهنگی هنری «تربیت» شوشتر، همزمان با فرا رسیدن عید سعید غدیر خم، با برگزاری برنامه‌هایی متنوع در دو محور «تبیین معارف ولایت» و «خدمت به مردم»، جلوه‌ای از شعائر غدیر را در شهرستان شوشتر رقم زد.

 

یکی از این برنامه‌ها که در راستای ترویج سنت حسنه اطعام در روز ولایت برگزار شد، طبخ 2 هزار پرس غذای گرم توسط مسجد علامه شیخ شوشتری و با همکاری کانون فرهنگی هنری تربیت شوشتر و توزیع میان مردم بود.

 

 

در این پویش مردمی که با مشارکت فعال اعضای کانون، خادمین مسجد و خیرین محلی به انجام رسید، تلاش شد تا با بهره‌گیری از برکات روز عید غدیر، لبخند شادی بر لبان خانواده‌های کم‌برخوردار و محبان اهل‌بیت (ع) در شوشتر بنشیند.

 

این حرکت خودجوش فرهنگی و اجتماعی با هدف زنده نگه داشتن شعائر غدیر و تأسی به سیره امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) در دستگیری از نیازمندان انجام شد و جلوه‌ای از وحدت و مشارکت مردمی در پاسداشت فرهنگ غدیر را در سطح شهرستان شوشتر به نمایش گذاشت.

 

 

از دیگر برنامه‌های این مسجد برگزاری آیین گرامیداشت عید غدیر خم بود که با حضور پرشور نمازگزاران و عاشقان ولایت در مسجد علامه شیخ شوشتری برگزار شد.

 

در این مراسم که با هدف تبیین فرهنگ غدیر برگزار شد، حجت‌الاسلام حبیب‌پور، به عنوان سخنران، با واکاوی جایگاه واقعه غدیر در تاریخ اسلام، بر اهمیت ترویج فرهنگ ولایت به عنوان پیش‌شرط اصلی حفظ هویت اسلامی در جوامع امروز تأکید کرد.

 

 

امام جمعه شوشتر، با بیان اینکه غدیر یک واقعه تاریخی صرف نیست، افزود: غدیر یک جریان مستمر فکری و عقیدتی است و رسالت ما، تبیین و انتقال دقیق پیام‌های این عید بزرگ و مفاهیم متعالی ولایت به نسل جوان و نوجوان است.

 

کلمات کلیدی: اطعام غدير جشن غدير