خراسان شمالی؛ سه شنبه های تکریم شهدایی غرق لاله های امام رضایی وطن
خراسان شمالي؛ سه شنبه هاي تکريم شهدايي غرق لاله هاي امام رضايي وطن

خراسان شمالی؛ سه شنبه های تکریم شهدایی غرق لاله های امام رضایی وطن

شب ميلاد امام مهرباني در خراسان شمالي براي بچه هاي مسجد، رنگ کبوتران لاله گون گرفت وبا قابهاي يادگاري سه شنبه هاي تکريم شهدايي، سمت امام مهرباني پر گرفت.
شناسه خبر : 74266 تاریخ انتشار : ۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۲۳:۵۹

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی؛ سه شنبه شهدایی متفاوت که در عطر حرم، راه تازه نفس تقدیر را به کرامت و ضریح امام رضایی متصل می کرد و با نوای "ای صفای قلب زارم" قاب یادگاری توسل خانواده شهدا را به آسمان بارنده و سراسر رحمت رضوی ثبت می کند.


 بچه های مسجد در شهرستان های اسفراین و شیروان امروز، سه شنبه ۸ اردیبهشت ماه و در آستانه میلاد امام مهربانی همراه کاروان زیر سایه خورشید  به دیدار خانواده شهدا بویژه شهدای جنگ رمضان رفتند و بر صبر بی اندازه دل‌های داغدیده این عزیزان ادای احترام کردند.

 

نیمروز صبحگاهی داستان تکریم در اسفراین آغاز شد و باران رحمت رضوی راه را به قلب های ملمتمس سپرد و در اولین دیدار خانواده شهید مصطفی نکویی، فرزند عزیز ایران که همیشه آرزویش شهادت بود و در کنار رهبر شهید در بیت رهبری به درجه رفیع شهادت نائل شد و  در قاب ایثارگران جنگ رمضان پیشمرگ ملت شد.

پس از آن نیز بچه مسجدی ها همراه پرچمداران رضوی به دیدار سرهنگ حقانی از جانبازان اغتشاشات دی ماه گذشته رفتند و بر دستان این مرد از جان گذشته برای وطن بوسه زدند.

خانواده شهید «علی اصغر حسن زاده» و نیز خانواده شهید «سعید کورانی»از شهدای جریان تروریستی اغتشاشگران به سرکردگی اسرائیل و آمریکای جنایتکار  در دی ماه گذشته دیگر تصویر زیبای قاب امام رضایی  سه شنبه تکریم شهدایی به همت اهالی مسجد و به مناسبت میلاد امام رضا(ع) بود.

 

تکریم بسیجیان ایست و بازرسی و عزیزان میدان دار سنگر شهرها برای تامین امنیت مردم و همشهریان اسفراینی قاب دیگر تکریم بود که دلها راروانه حرم و زائر شدن کرد.

عصرو غروب سه شنبه هم بانوان شیروانی و فعالان کانون مسجد این شهرستان  به میدان آمدند و آستین همت بالا زدند و با همراهی کاروان سفیران حرم مطهر رضوی به دیدار شش خانواده شهید رفتند .

 

ابتدا در روستای خانلق میهمان دو خانواده  شهید والامقام جنگ رمضان شهید  «جواد ابراهیمی» و شهیدابوالفضل  آدینه پور بودند و همراه این خانواده شهید در قابی از کرامت و تقدیر راهی حرم امام رضا(ع) شدند.

 

پس از آن نیز در هوایی شهدایی و معطر از تبرک رضوی، خانواده شهید «محمد وثوقی راد»، خلبان شجاع هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران جنگ رمضان  و نیز خانواده شهید «ابوالفضل مدنی» از شهدای جنگ 12 روزه دشمن خبیث میزبان سه شنبه ای شهدایی و امام رضایی بودند.

این دیدارهای امام رضایی در شب میلاد امام مهربانی نیز به همت بانوان فعال کانون امام سجاد(ع) شیروان ادامه داشت، و خانواده شهید «مهدی شعبانی» و شهید «سید علی پسندیده» از شهدای عزیز جنگ تحمیلی سوم سر بر پرچم مطهر گذاشتند و در قاب یادگاری سه شنبه تکریم شهدایی نشستند.

 

صبح فردا و در روز میلاد امام رضا(ع) اصحاب مسجد همراه کاروان زیر سایه خورشید می شوند و در شهرستان فاروج به دیدار عاشقان امام رضایی و خانواده شهدا می روند.


گفتنی است؛ کاروان زیر سایه خورشید تا چهارشنبه 9 اردیبهت همزمان با میلاد خورشید عالم تاب طوس میهمان مردم خراسان شمالی در نقاط مختلف شهری و روستایی این استان خواهند بود و مردم میدان دار را در جشن های میلاد امام رضا(ع) همراهی می کنند.

 

پایان/