اجرای سرود «طفلون معصوم» توسط گروه سرود دختران کانون فرهنگی هنری شهید قطارانی‌نژاد
آیین گرامیداشت میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر در دبستان شجره‌طیبه انجام شد؛

اجرای سرود «طفلون معصوم» توسط گروه سرود دختران کانون فرهنگی هنری شهید قطارانی‌نژاد

همزمان با سالروز ميلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و گراميداشت روز دختر، گروه سرود دختران انصارالمهدي کانون فرهنگي هنري شهيد عباس قطاراني‌نژاد روستاي لرد منجلي، قطعه‌اي آييني با عنوان «طفلون معصوم» را در دبستان شجره طيبه ميناب اجرا کردند.
شناسه خبر : 74034 تاریخ انتشار : ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۱۳:۴۳

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان، این ویژه برنامه فرهنگی با حضور خدام رضوی کاروان زیر سایه خورشید، جمعی از مسئولان شهرستان میناب، هنرمندان و فعالان فرهنگی و با مشارکت بازیگران و هنرمندان مینابی برگزار شد و با استقبال دانش‌آموزان و حاضران همراه بود.

سرود «طفلون معصوم» که در این مراسم اجرا شد، سروده استاد محمدعلی قویدل است و هدایت و مربیگری گروه سرود دختران انصارالمهدی را مصطفی ناصری شبتار‌نژاد بر عهده دارد.

گروه سرود دختران کانون فرهنگی هنری شهید عباس قطارانی‌نژاد از سال ۱۴۰۳ فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون توانسته است در جشنواره‌های فرهنگی و هنری نیز موفقیت‌هایی کسب کند؛ به‌گونه‌ای که در جشنواره فجر بسیج در سطح شهرستان مقام نخست و در مرحله استانی مقام دوم را به دست آورده است.

در حال حاضر ۲۷ نفر از دختران ۷ تا ۱۴ سال روستای لردمنجلی عضو این گروه سرود هستند و فعالیت آنان در قالب برنامه‌های فرهنگی و هنری کانون، با هدف تقویت استعدادهای هنری نسل نوجوان، ترویج فرهنگ دینی و افزایش مشارکت فرهنگی در مناطق روستایی دنبال می‌شود.