دیدار اعضای کانون فرهنگی هنری جهادیه با خانواده معظم شهید «محمد باصری » در سمنان

دیدار اعضای کانون فرهنگی هنری جهادیه با خانواده معظم شهید «محمد باصری » در سمنان

اعضاي کانون فرهنگي هنري جهاديه به همراه شوراي فرهنگي مسجدالنبي(ص)سمنان، معاون فرهنگي هنري ستاد هماهنگي کانون هاي فرهنگي هنري مساجد استان با حضور در منزل شهيد « حاج محمد باصري» با خانواده معظم اين شهيد والامقام ديدار کرد.
شناسه خبر : 73450 تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۰۹:۰۱

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان؛امام جماعت مسجد النبی(ص) جهادیه سمنان در این دیدار با گرامیداشت یاد رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای جنگ تحمیلی سوم، بر تداوم راه پرافتخار شهیدان سرافراز، تاکید و برای روح این سرباز فداکار میهن اسلامی علو درجات مسألت کرد.

حجت الاسلام خراسانی خدمت به مردم را «جهاد در راه خدا» دانست و گفت: مؤمنان حقیقی هیچگاه برای دستیابی به جایگاه و پست و مقام تلاش نمی‌کنند و صرفاً در حال جهاد در راه خدا هستند، لذا سرزنش و ملامت‌ دیگران، آنان را نمی‌رنجاند.

وی با اشاره به جایگاه والای شهادت در نگاه ائمه معصومین(ع) اظهار داشت: در روایات داریم که مقام شهدا رفیع و ممتاز است که خداوند خودش جانشین شهید ‌در خانواده اش می‌شودکه این موضوع مایه تسکین و آرامش بازماندگان خواهد بود.

امام جماعت مسجد النبی(ص) جهادیه سمنان با بیان اینکه شهدا توسط خداوند متعال گلچین‌ می‌شوند،افزود: برخی انسان‌ها به دلیل لیاقت و اخلاص بالا، به مقام رفیع شهادت نائل می‌شوند.

وی با اشاره به آیه 111سوره توبه اظهارداشت: این معامله‌آنقدر ارزشمند است که خداوندبه این معامله افتخارمیکند و آن را تبریک می‌گوید.

حجت الاسلام خراسانی با تأکید بر اینکه غم و اندوه فقدان شهدا بیشتر متوجه بازماندگان است ادامه داد: این ناراحتی‌ها برای ما است که چنین انسان‌های وارسته‌ای را از دست می‌دهیم، اما برای خود شهدا، این واقعه، اوج پرواز در مسیر رسیدن به جایگاهی رفیع در جوار اولیای الهی است.