برنامه‌های کانون علی بن ابیطالب (ع)روستای وردیج/از برپایی کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان تا برگزاری پویش «به عشق رهبرم»

برنامه‌های کانون علی بن ابیطالب (ع)روستای وردیج/از برپایی کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان تا برگزاری پویش «به عشق رهبرم»

کانون فرهنگي هنري علي‌بن ابيطالب (ع) روستاي ورديج در جنگ تحميلي آمريکايي_صهيوني هم از پاي ننشسته و با همکاري بسيج پايگاه «ياسر» اقدام به برپايي کلاس‌هاي تقويتي براي دانش‌آموزان پايه‌هاي مختلف و همچنين برگزاري پويش «به عشق رهبرم» کرده است.
شناسه خبر : 72658 تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۲۳:۴۹

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از استان تهران: اعضای کانون فرهنگی هنری علی‌بن ابیطالب(ع) روستای وردیج؛ درشرایطی که کشور در جنگ تحمیلی به سر می‌برد از پای ننشستند و جهاد از نوعی دیگر را رقم زده اند.

بر پایه این گزارش: کانون فرهنگی هنری علی بن ابیطالب(ع) با همکاری بسیج پایگاه «یاسر» اقدام به برگزاری کلاس‌های تقویتی دروس مختلف در مقاطع ابتدایی، راهنمایی و متوسطه کرده است که در این راستا دانش‌آموزان می‌توانند جهت ثبت‌نام به شماره ۰۹۳۰۲۸۷۶۰۰۴ تماس بگیرند و یا به شناسه kanoonverdij@ مشخصات خود را ارسال کنند.

 
اما از دیگر فعالیت‌های این کانون برگزاری پویش «به عشق رهبرم» است که ذیل آن شرکت‌کنندگان در مراسم و تجمعاتی که این شب‌ها در میادین و خیابان‌های اصلی برگزار می‌شود می‌توانند با تهیه عکس از خود و خانواده و ارسال به شماره تماس ۰۹۳۰۲۸۷۶۰۰۴ و یا شناسه kanoonverdij@ در پویش حضوری فعال داشته باشند.

گفتنی است: از میان شرکت‌کنندگان به دو نفر به قید قرعه (اسپیکر بلوتوثی) اهدا می‌شود.