سوگ نسل دیروز و امروز در فراق رهبر عزیز/تجدید عهد با آرمان های امام شهید در روستای ازدارتپه آزادشهر

سوگ نسل دیروز و امروز در فراق رهبر عزیز/تجدید عهد با آرمان های امام شهید در روستای ازدارتپه آزادشهر

روستاي ازدارتپه آزادشهر؛ با حضور گسترده دانش‌آموزان، اولياء و مردم شهيدپرور در برنامه اي به همت کانون «دين و دانش» و با همکاري نهادهاي محلي، به نمادي از وحدت، همدلي و تجديد عهد با آرمان‌ امام شهيد تبديل شد.
شناسه خبر : 72482 تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۱۴:۳۱

به گزارش روابط عمومي ستاد هماهنگي کانون هاي فرهنگي هنري مساجد استان گلستانظ: در پي شهادت جانسوز رهبر والامقام و مجاهد جبهه حق که عطر شهادت ايشان فضاي ايران اسلامي را فرا گرفته است، کوچه‌هاي روستاي ازدارتپه از شهرستان آزادشهر، شاهد مراسمي بود که با اشک چشم و خون دل گره خورده بود.

دانش‌آموزاني که تا ديروز در کلاس‌هاي درس مشق دانايي مي‌کردند، امروز در سنگر مسجد جامع، مشق وفاداري و ولايت‌مداري را به زيباترين شکل ممکن به تصوير کشيدند.

اين مراسم که نمادي از هم‌افزايي ارکان فرهنگي روستا بود، به همت کانون فرهنگي هنري «دين و دانش» و با همکاري صميمانه مدارس روستا، شوراي اسلامي، دهياري و هيئت امناي مسجد جامع روستاي ازدارتپه برنامه‌ريزي و اجرا گرديد.

هدف از اين اجتماع معنوي، تبيين سيره ولايي و حماسي رهبر شهيد براي نسل جوان و نوجوان عنوان شده است؛ در اين مراسم برنامه‌هاي متنوعي از جمله تلاوت کلام‌الله مجيد، مداحي و نوحه‌سرايي توسط ذاکران اهل‌بيت (ع) به اجرا درآمد.

حضور پررنگ دانش آموزان در کنار معلمان و والدين خود، جلوه‌اي تماشايي از وحدت و همدلي اهالي اين روستا در دفاع از ارزش‌هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي را به تصوير کشيد و نشان داد که هر مسجد، سنگري است براي حراست از آرمان‌هاي بلندي که رهبر شهيد، جان خود را فداي آن کرده است.

اين مراسم تنها يک سوگواري ساده نبود، بلکه تجديدِ عهدي بود براي ادامه دادن راهي که با خون پاک شهدا آبياري شده است.

گفتني است: نقش محوري کانون فرهنگي هنري «دين و دانش» در سازماندهي اين مراسم، بار ديگر جايگاه والاي کانون‌هاي مساجد را به عنوان پايگاه اصلي فعاليت‌هاي اجتماعي و مذهبي را به نمايش گذاشت.