ساخت مستند «با آپاراتچی‌ها» به همت مدیر کانون روستایی «شهدای تکه» در نهاوند

ساخت مستند «با آپاراتچی‌ها» به همت مدیر کانون روستایی «شهدای تکه» در نهاوند

فيلم مستند «با آپاراتچي‌ها» با محور زندگي هنرمندِ سينما و تلويزيون «سهم‌الدين دارايي» يکي از آپاراتچي‌هاي دهه ۶۰ به کارگرداني «علي سهرابي» مدير کانون روستايي «شهداي تکه» نهاوند توليد شد.
شناسه خبر : 72356 تاریخ انتشار : ۶ اسفند ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۱۱:۳۳

«علی سهرابی» مدیر کانون فرهنگی هنری روستایی «شهدای تکه» شهرستان نهاوند در گفت و گو با روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های  فرهنگی هنری مساجد استان همدان اظهار کرد: فیلم مستند «با آپاراتچی‌ها» با موضوع زندگی هنرمند و آپاراتچی دهه 60 در روستای دهموسی استاد سهم الدین دارایی  ساخته شد و همزمان در ماه مبارک رمضان از شبکه همدان پخش شد.

 

مدیر کانون روستایی شهدای تکه افزود:فیلم مستند با آپاراتچی ها در نهاوند به مدت ۲۵ دقیقه و با موضوع زندگی استاد سهم الدین دارائی می باشد که در دهه ۶۰ به بیشتر مناطق محروم می رفت و سینمای انقلاب را به آنجا می برد در این مستند اقایی دارائی به روایت آن روزها می پردازد.

 

وی بیان کرد: در این مستند استاد سهم الدین دارائی همراه مستند سازان شده و بار دیگر سال ۱۳۶۰ را به زیبایی روایت می کند و بر سر قبر رفیق و همکار آپاراتی شهیدش حاضر می شود و سپس به منزل پدر شهید می رود و از او دلجویی می کند. وی افزود: این مستند با همکاری صداوسیمای مرکز همدان بسیج رسانه شهرستان نهاوند و به سفارش جشنواره عمار تهیه شد و همه عوامل جشنواره عمار شهرستان و استان با تیم مستند ساز همراه شدند.

 

گفتنی است، علی سهرابی کارگردان نهاوندی او مدیر کانون فرهنگی هنری شهدای تکه در روستای تکه شهرستان نهاوند است، که در کارنامه اش تولید بیش از ۵۰ فیلم مستند و مدیر تولیدی یک فیلم سینمایی به نام آقاباجی وجود دارد این کارگردان با تجربه نهاوندی که در بیش از ۱۲ جشنواره ملی و بین المللی حائز رتبه و مقاوم و دریافت تندیس و لوح افتخار شده است.

 دیگر عوامل تولید این مستند حسین و حسن سهرابی به عنوان تصویر بردار و تدوین گر و سهم الدین دارائی در نقش بازیگر و مشاور کارگردان و نویسنده فعالیت دارند.