هر رکاب، یک پیمان؛ نوجوانان روستای رحمتآباد علی آباد، نگهبانان آرمانهای انقلاب
به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان گلستان؛ در دل روستای آرام و دوستداشتنی رحمتآباد شهرستان علی آباد،در روزهای ایامالله دهه فجر،عطر دلانگیز انقلاب اسلامی به مشام می رسید، صدای شور و هیجان جوانان و نوجوانان به گوش می رسید. به همت کانون فرهنگی هنری «صیاد شیرازی»، با همراهی پایگاه بسیج و مدارس روستا، مسابقه دوچرخهسواری پرشوری برگزار شد تا یاد و خاطره روزهای پیروزی انقلاب اسلامی و روح ورزش و همبستگی در میان اهالی روستا زنده بماند.
صبح جمعه، جاده اصلی رحمتآباد شاهد صحنهای زیبا از رقابت سالم وپر نشاط بود؛ جایی که بیش از ۳۰ نفر از نوجوانان و جوانان، در دو رده سنی زیر ۱۵ سال و بالای ۱۵ سال، با انرژی وصفناپذیر رکاب زدند.
مسیر چند کیلومتری مسابقه، تنها یک صحنه رقابت نبود، بلکه میدانی برای نمایش اراده، استقامت و عشق به وطن بود.
در طول مسیر، جمعی از خانوادهها، دوستان و اهالی روستا با تشویقهای بیامان خود، فضایی سرشار از صمیمیت و عشق را خلق کردند.
صدای خندهها، فریادهای حمایت و لبخند رضایت، نوای دلنشین این روز را میساخت و شور و شوقی مضاعف به مسابقه میبخشید.
در پایان این رقابت هیجانانگیز، از نفرات برتر هر رده سنی با اهدای لوح تقدیر و جوایزی ارزشمند، که با همت دهیاری، شورای اسلامی روستا و اداره ورزش و جوانان تهیه شده بود، تجلیل به عمل آمد.
این جوایز، نه تنها قدردانی از تلاش و پشتکار این قهرمانان کوچک بود، بلکه انگیزهای برای ادامه مسیر قهرمانی در دل آنها بود.
همچنین، از برگزارکنندگان و عوامل اجرایی این رویداد فرهنگی-ورزشی، به پاس زحمات بیدریغشان در برپایی این جشن باشکوه، سپاسگزاری شد.
«عباس فراهی»، مدیر پرتلاش و دلسوز کانون فرهنگی هنری «صیاد شیرازی»، در حاشیه این مراسم با اشاره به اهمیت برگزاری چنین برنامه هایی گفت:برگزاری این برنامهها، علاوه بر گرامیداشت ایامالله دهه فجر، نقش بسزایی در تقویت همبستگی اجتماعی و رشد روحیه ورزشدوستی، رقابت سالم و مشارکت جمعی در میان نسل جوان ما دارد.
وی افزود:ما شاهد شور و شعف وصفناپذیری در چشمان این عزیزان بودیم و این همان آرمان حقیقی انقلاب اسلامی است و شادی آن ها، بزرگترین جشن ما در دهه فجر است.