۱۲۰ بانوی معتکف در نخستین اعتکاف مسجد الله‌اکبر ارومیه
۱۲۰ بانوي معتکف در نخستين اعتکاف مسجد الله‌اکبر اروميه
امام جماعت مسجد الله‌اکبر؛

۱۲۰ بانوی معتکف در نخستین اعتکاف مسجد الله‌اکبر ارومیه

حجت‌الاسلام سيد فخرالديني از برگزاري نخستين مراسم اعتکاف مسجد الله‌اکبر در شهرستان اروميه در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: اين مراسم با حضور حدود ۱۲۰ نفر از بانوان به‌صورت مادر و دختري در حال برگزاري است.
شناسه خبر : 71768 تاریخ انتشار : ۱ بهمن ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۱۵:۲۶

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان غربی ؛حجت‌الاسلام سید فخرالدینی، امام جماعت مسجد الله‌اکبر ارومیه در گفتگو با کمیته رسانه ای قرارگاه ملی مسجد افزود؛ الحمدلله در سال ۱۴۰۴، برای نخستین‌بار مراسم اعتکاف در مسجد الله‌اکبر شهرستان ارومیه برگزار شد و حدود ۱۲۰ نفر از بانوان به‌صورت مادر و دختری در این مراسم حضور دارند.

وی با اشاره به فضای حاکم بر این مراسم افزود: تلاش شده است فضای اعتکاف به‌گونه‌ای فراهم شود که معتکفین بتوانند در محیطی آرام و منظم، از برنامه‌ها بهره‌مند شوند و تجربه‌ای معنوی و اثرگذار را پشت سر بگذارند.


امام جماعت مسجد الله‌اکبر ارومیه با اشاره به نحوه برنامه‌ریزی این مراسم تصریح کرد: در طراحی برنامه‌ها تلاش شده است شرایط حضور خانواده‌ها به‌ویژه مادر و دختری به‌خوبی دیده شود و نظم، آرامش و بهره‌مندی حداکثری شرکت‌کنندگان در اولویت قرار گیرد.


وی ادامه داد: در طول ایام اعتکاف، برنامه‌هایی در حوزه‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و تربیتی برگزار می‌شود که با هدف ارتقای سطح آگاهی، تقویت روحیه جمعی و ایجاد تجربه‌ای ماندگار برای شرکت‌کنندگان پیش‌بینی شده است.


حجت‌الاسلام سید فخرالدینی با تشریح روند برگزاری برنامه‌ها گفت: برنامه‌های روز نخست بیشتر جنبه مناسبتی دارد، روز دوم به مباحث آموزشی و معرفتی اختصاص یافته و روز سوم که مصادف با سالروز وفات حضرت زینب سلام‌الله‌علیها است، برنامه‌ها با رویکرد متناسب با این مناسبت برگزار خواهد شد.


وی افزود: برای غنای محتوایی این مراسم، از اساتید حوزه‌های علمیه و همچنین نمایندگانی از سازمان تبلیغات اسلامی، جهاد تبیین، قرارگاه تحول اجتماعی، امور مساجد و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد دعوت شده است که حضور آن‌ها نقش مؤثری در ارتقای سطح کیفی برنامه‌ها داشته است.


امام جماعت مسجد الله‌اکبر ارومیه در پایان خاطرنشان کرد: تلاش شده است این مراسم در راستای تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره توجه همزمان به کمیت و کیفیت برگزاری اعتکاف برگزار شود تا ضمن ایجاد فضای معنوی مناسب، زمینه بهره‌مندی عمیق‌تر و اثرگذارتر معتکفین فراهم شود.