سر تعظیم برابر مقام صبر و ایستادگی مادران و همسران شهدا به همت بچه‌ مسجدی های استان گلستان
سر تعظيم برابر مقام صبر و ايستادگي مادران و همسران شهدا به همت بچه‌ مسجدي هاي استان گلستان

سر تعظیم برابر مقام صبر و ایستادگی مادران و همسران شهدا به همت بچه‌ مسجدی های استان گلستان

در سالروز وفات حضرت ام البنين(س) که در تقويم رسمي کشور به عنوان روز تکريم از مادران و همسران شهدا نام گرفته است؛ اهل مسجد و اعضاي کانون‌هاي مساجد شهرستان کردکوي گلستان به مقام رفيع اين شير زنان اداي احترام کردند.
شناسه خبر : 70741 تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۱۶:۰۵

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور: زنان این مرز و بوم نمادی از ایثار و مقاومت هستند چراکه با تاسی از یگانه بانوی دشت کربلا حضرت زینب کبری(س) چونان شیر در مقابل سختی‌ها ایستادند و به دفاع از حریم ولایت پرداختند؛ این زنان فرزندانی را پرورش دادند به نام نامی ابوالفضل العباس(ع) تا بسان آن حضرت برای دفاع از دین خدا و ولایت بجنگند؛ آنگونه که حضرت عباس(ع) همراه با سه برادر دیگرش تمام قد در خدمت و رکاب امام زمان خود اباعبدالله الحسین (ع) جنگیدند و با شهادتشان؛ افتخار مادر خود یعنی حضرت ام البنین شدند....؛ مادران ایران اسلامی نیز این اسوه ها را در دل تاریخ غنی اسلام در دل و جان خود پرورش دادند که فرزندانی تربیت کردند تا برای دفاع از دین، وطن و ناموس به میدان بروند و به مقام رفیع شهادت نائل شوند.


بر همین اساس است که روز ۱۳ جمادی‌الثانی، همزمان با سالروز وفات حضرت ام البنین (ع)؛ در تقویم رسمی کشور به عنوان روز تکریم مادران و همسران شهدا نام گرفته است، بانویی که مادر چهار شهید کربلا بود؛ یعنی حضرت ابوالفضل (ع) و سه برادر دیگرش که در رکاب سیدالشهدا(ع) جنگیدند و به شهادت رسیدند.

هر سال به مناسبت این روز در سراسر کشور فعالیت‌ها و برنامه‌های مختلفی به منظور گرامیداشت و تکریم مادران و همسران شهدا برگزار می‌شود ؛ از جمله امسال که استان شهید پرور گلستان در قالب های مختلفی، ضمن زنده نگاه داشتن یاد این شهیدان، از مادران و همسران تنی چند از آن دلاوران به همت اهالی مسجد تقدیر به عمل آورد.

 

بر پایه این گزارش: از جمله این مراسم میتوان به برگزاری آیین باشکوه تجلیل از مقام والای مادران و همسران شهدا با حضور امام جمعه شهرستان کردکوی اشاره کرد.

در این مراسم که امروز ۱۴ آذر در محل اقامه نماز جمعه برگزار شد؛ حجت‌الاسلام «یحیی حسام» پس از اقامه نماز؛ با حضور مردم نمازگزار و مسوولان فرهنگی شهرستان؛ از  خانواده‌های معظم شهدا و مسوولان فرهنگی به همت و هماهنگی کانون فرهنگی هنری «آدینه» کردکوی تجلیل به عمل آورد.

در بخشی از این مراسم شرکت‌کنندگان با ذکر خاطرات و یادآوری رشادت‌های شهدا، فضای معنوی و روحانی ویژه‌ای را رقم زدند و در پایان از مادران و همسران شهدا به عنوان ستون‌های استوار جامعه اسلامی تقدیر به عمل آوردند.

 

دیدار اعضای کانون فرهنگی هنری «پیروان ولایت» با خانواده شهید «مهدی درگی‌زاده»

این گزارش می‌افزاید: همچنین جمعی از اعضای کانون فرهنگی هنری «پیروان ولایت» مسجد جامع شهر قرق با حضور در منزل خانواده شهید «مهدی درگی‌زاده» یاد و خاطره این شهید بزرگوار را به مناسبت سالروز وفات حضرت ام‌البنین (س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا گرامی داشتند.

در این دیدار، اعضای کانون فرهنگی هنری پیروان ولایت؛ با قرائت فاتحه و گفت‌وگو با خانواده شهید، ضمن تجلیل از  صبر و استقامت مادر این شهید؛ یادآور شدند که تکریم مادران و همسران شهدا وظیفه‌ای همگانی است و باید در تمامی عرصه‌های اجتماعی مورد توجه قرار گیرد تا همواره این مسأله مهم به نسل‌های آینده منتقل شود که آسایش امروز حاصل خون پاک شهیدانی است که در راه دفاع از این مرز و بوم و حفظ نظام اسلامی از جان گذشتند.