مدیران جوان از تجربیات پیشکسوتان فرهنگی مساجد استفاده کنند
مديران جوان از تجربيات پيشکسوتان فرهنگي مساجد استفاده کنند

مدیران جوان از تجربیات پیشکسوتان فرهنگی مساجد استفاده کنند

رييس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان کيار بر لزوم بهره گيري مديران جوان کانونهاي مساجد از تجارت پيشکسوتان فرهنگي تاکيد کرد.
شناسه خبر : 70667 تاریخ انتشار : ۶ آذر ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۱۴:۱۲

به گزارش روابط عمومي ستاد هماهنگي کانونهاي فرهنگي هنري مساجد از استان چهارمحال و بختياري، «محمدرضا حسن زاده» در ديدار با مدير ستاد استان و راهبر کانون هاي شهرستان گفت: همه ما تربيت شده مساجد هستيم و رشد و بالندگي نوجوانان و جوانان در مساجد، آينده ايران اسلامي را خواهد ساخت.

وي ضمن بيان خاطراتي از فعاليت خود در کانونهاي فرهنگي هنري مساجد افزود: ميدان دادن به جوانان براي انجام فعاليت هاي فرهنگي اقدامي پسنديده است چرا که جوانان پر از ايده و انگيزه هستند و جوان امروز با سلايق نوجوانان و جوانان، آشنايي بيشتري دارد.

وي تصريح کرد: در اين بين نبايد از تجارب ارزنده پيشکسوتان فعاليت هاي فرهنگي در مساجد غافل شد چرا که مسجد پايگاهي اجتماعي است و در فعاليت اجتماعي، داشتن تجربه، نکته بسيار با اهميتي مي باشد.

حسن زاده ضمن اعلام آمادگي کامل براي همکاري با راهبر و ساير مديران کانونهاي مساجد شهرستان کيار گفت: شهرستان کيار، پهنه اي با پيشينه فرهنگي و ادبي مي باشد و ارائه خدمات فرهنگي هنري به مردم اين شهرستان از طريق مساجد، در پيشبرد اهداف شوراي فرهنگ عمومي بسيار موثر خواهد بود.

خاطر نشان مي شود: تا کنون 38 باب کانون فرهنگي هنري در مساجد شهرستان کيار تاسيس شده است.