کسب دو مقام کشوری در مسابقات «مدهامتان» توسط اعضای کانون محبان اهلبیت(ع) رودان
به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان، اسلام خواجهیی مدیر این ستاد با اعلام این خبر اظهار کرد: در بخش هنر قرآنی (حضوری) این مسابقات، مصطفی قاسمی از کانون محبان اهلبیت(ع) رودان در رشته نقاشی آیات (گروه سنی ۷ تا ۱۲ سال برادران) به مقام ارزشمند اول کشوری دست یافت.
وی افزود: همچنین در بخش مسابقات غیرحضوری، عرفان قاسمی از همین کانون در رشته صحت اذکار نماز (گروه سنی زیر ۱۶ سال برادران) موفق به کسب مقام سوم کشوری شد.
خواجهیی با تأکید بر اینکه این دو مقام توسط دو نخبه قرآنی از یک کانون مسجد به دست آمده است، این موفقیت را نشانهای روشن از اثربخشی فعالیتهای قرآنی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان دانست و تصریح کرد: این افتخار دوچندان، مایه مباهات جامعه قرآنی استان است و نشاندهنده ظرفیت بالای تربیتی مساجد در پرورش نسل جوان قرآنی است.
مدیر ستاد کانونهای مساجد هرمزگان در پایان ضمن تبریک این موفقیت به خانواده قاسمی، مدیر و اعضای کانون محبان اهلبیت(ع) شهرستان رودان و مردم ولایتمدار رودان، برای همه فعالان قرآنی استان آرزوی توفیق روزافزون کرد.
هفدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان با مشارکت بیش از 600 نفر از اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور برگزار شد.