اکران فیلم «مجنون» برای اعضای کانون فرهنگی هنری «آفتاب مسجد» ابویسان
اکران فيلم «مجنون» براي اعضاي کانون فرهنگي هنري «آفتاب مسجد» ابويسان

اکران فیلم «مجنون» برای اعضای کانون فرهنگی هنری «آفتاب مسجد» ابویسان

براي اولين بار در روستاي ابويسان، شهرستان جغتاي خراسان رضوي؛ فيلم مجنون به همت کانون فرهنگي هنري آفتاب مسجد ابويسان اکران شد.
شناسه خبر : 70213 تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۰۸:۵۴

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی، اهالی روستا و بچه های مسجدی در روستای ابویسان شهرستان جغتای در خراسان‌رضوی برای اولین بار شاهد اکران فیلم «مجنون» در مسجد موسی‌ابن جعفر علیه‌السلام این روستا بودند.

این برنامه و اکران ویژه که به همت کانون فرهنگی آفتاب این مسجد و گروه جهادی‌ شهید دامرودی به نمایش درآمد با استقبال پرشور اهالی روستا و علاقه‌مندان به سینما همراه شد.

یادآوری ایثار رزمندگان با اکران فیلم برای بچه های مسجدی

بر پایه این گزارش: در پایان اکران، محمد ابویسانی، از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس که در چندین عملیات حضور داشته به تشریح تجربیات خود در دوران جنگ پرداخت و تأکید کرد که چنین فیلم‌هایی می‌توانند یادآور مقاومت و جانفشانی‌های رزمندگان باشند.

وی همچنین ابراز امیدواری کردند که جوانان با تماشای این گونه فیلم‌ها با ارزش‌های دوران دفاع مقدس آشنا شوند و از تجربه‌های گذشته درس بگیرند.

گفتنی است: این اکران نه تنها فرصتی برای نمایش فیلم بود، بلکه بهانه‌ای شد تا یاد و خاطره رزمندگان عزیز گرامی داشته شود و ارتباط نسل‌ها از طریق هنر سینما تقویت گردد.