در چهارمحال و بختیاری انجام شد
برگزاری نشست تعاملی کانون های فرهنگی هنری مساجد و کانونهای خدمت رضوی
به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان در این نشست گفت: با آغاز فعالیت مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد استان به عنوان یاور رضوی عملیات اجرایی طرح هر کانون مسجد یک کانون خدمت رضوی، در استان آغاز شده است.
حجت الاسلام محمدابراهیم حجت پناه افزود: در این طرح با تعامل ایجاد شده بین کانون مسجد و کانون خدمت رضوی، اهالی مسجد می توانند از خدمات تخصصی ارائه شده توسط خادمیاران رضوی، به صورت رایگان بهره مند شوند.
وی همچنین به اجرای طرح خدمت رسانی خانوادگی تصریح کرد: به منظور تسهیل در انجام خدمات تخصصی، به خادمیاران پیشنهاد شده است که تمامی اعضای خانواده بویژه همسران، خادمیار رضوی شده و خدمات خود را به صورت خانوادگی ارائه نمایند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان با اشاره به هم پوشانی مصادیق خدمتی خادمیاران با فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد در رواق های 12 گانه خاطر نشان کرد: تعامل و همکاری دو نهاد با یکدیگر می تواند منجر به انجام فعالیت ها به صورت تخصصی و کاربردی در مسجد و جامعه شود.