تمرکز اصلی فعالیت های کانون های مساجد در حوزه هنر و رسانه است
تمرکز اصلي فعاليت هاي کانون هاي مساجد در حوزه هنر و رسانه است

تمرکز اصلی فعالیت های کانون های مساجد در حوزه هنر و رسانه است

مشاور وزير و رئيس ستاد هماهنگي کانون هاي فرهنگي هنري مساجد کشور گفت: يکي از اهداف اصلي ما حضور پررنگ تر در فعاليت‌هاي هنري با رويکرد مسجد است که در همين راستا تمرکز اصلي اين ستاد اجراي برنامه و فعاليت در حوزه هنر و رسانه است.
شناسه خبر : 69090 تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۰۷:۳۲

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، حجت الاسلام والمسلمین«علی ملانوری» در نشست صمیمی رئیس و معاونان ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: با توجه به وقفه پیش آمده در زمینه برگزاری جلسات شورای سیاستگذاری و شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد در استانها که بعلت جابجایی های مدیران در سطح ملی و استانی بوده است، امیدواریم طبق برنامه ریزی صورت گرفته جلسه شورای سیاستگذازی به ریاست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شود.

رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با تاکید بر این نکته بسیاری از دستگاه‌های مرتبط با مسجد در این شورای سیاستگذاری عضو هستند بیان کرد: ستاد هماهنگی در استان‌ها شورای هماهنگی ۹ نفره به ریاست مدیرکل استان دارد که مسئولیت راهبری و هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان‌ها با این شورا است .

وی افزود:  در اساس‌نامه ستاد اعتبارات باید از طریق بودجه دولتی، کمک‌های خیرین و موقوفات تامین شود که متاسفانه امروزه تنها از طریق بودجه دولتی تامین می‌شود و نیازمند تحولی بنیادی تامین اعتبارات لازم بنابر اساسنامه هستیم.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی شعار اصلی ما است گفت: ما با کار مدیریتی و تحول ساختاری می‌توانیم به سمت ماموریت‌های اصلی و اهداف خود حرکت کنیم

حجت الاسلام والمسلمین ملانوری با اشاره به اهمیت نظارت مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها بر فعالیت کانون ها بعنوان دبیر شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد در استان، گفت: یکی از اقداماتی که در راستای نظارت بیشتر بر فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد توسط مدیران کل در استان رقم خورد ایجاد دسترسی برای مدیران کل در سامانه مدیریت سامانه بچه های مسجد است که مدیران کل می توانند بصورت لحظه ای فعالیت های ثبت شده در سامانه توسط کانون های استان را نظارت و بررسی نمایند.

رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با تشریح ماموریت‌های اختصاصی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد تاکید کرد: یکی از اهداف اصلی ما حضور پررنگ تر در فعالیت‌های هنری با رویکرد مسجد است که در همین راستا تمرکز اصلی فعالیت ها در حوزه هنر و رسانه می باشد که در این زمینه حمایت های مادی و معنوی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر نهاد ها مورد توجه خواهد بود.

وی با بیان اینکه بچه های مسجد یک برند در سطح کشور برای اعضاء کانون های فرهنگی هنری مساجد شده است، افزود: برند بچه های مسجد موجب ایجاد یک روحیه عاطفی در بین اهالی مسجد شده است که امید داریم با این روحیه شاهد گسترش فعالیت ها در سطح مساجد کشور باشیم.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان با اشاره به برخی از فعالیت های ستاد در حوزه های هنری، جمعیت و فرزند آوری، قرارگاه ملی مسجد و مسجد محوری ، روستا و عشایر و ...، خاطر نشان کرد: برنامه ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد این است که به زودی همه رویدادهای فرهنگی و هنری ستاد به شهرستان‌ها منتقل شود و این می‌تواند یک اتفاق ارزشمند باشد.