شبی در مسجد؛ خاطره انگیزترین شب برای نوجوانان کانون حضرت رسول(صلی الله علیه و آله و سلم) قم
شبي در مسجد؛ خاطره انگيزترين شب براي نوجوانان کانون حضرت رسول(صلي الله عليه و آله و سلم) قم

شبی در مسجد؛ خاطره انگیزترین شب برای نوجوانان کانون حضرت رسول(صلی الله علیه و آله و سلم) قم

برنامه «شبي در مسجد» به همت کانون فرهنگي هنري حضرت رسول(صلي الله عليه و آله و سلم) در مسجد رسول اکرم(صلي الله عليه و آله و سلم) محله دروازه ري قم برگزار شد.
شناسه خبر : 68839 تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۰۸:۰۹

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد از استان قم، برنامه «شبي در مسجد» به همت کانون فرهنگي هنري حضرت رسول(صلي الله عليه و آله و سلم) در مسجد رسول اکرم(صلي الله عليه و آله و سلم) محله دروازه ري قم برگزار شد.


رسول محمدی با بیان این خبر گفت: اردوی «شبی در مسجد» یکی از برنامه های ابتکاری کانون فرهنگي هنري حضرت رسول (صلي الله عليه و آله و سلم) است و با استقبال خوبی نیز از سمت نوجوانان روبرو شده است.


مدیر کانون فرهنگي هنري حضرت رسول(صلي الله عليه و آله و سلم) افزود: مسجد رسول اکرم(صلي الله عليه و آله و سلم) از چهارشنبه 25 تیرماه 1404 تا ساعاتی پس از بامداد پنجشنبه مجری این رویداد مسجدی بود و نوجوانان عضو کانون شبی را در این مسجد سپری کردند. 


وی افزود: در این برنامه که بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد رسول اکرم(صلي الله عليه و آله و سلم) آغاز شد، سعی کردیم شبی به یادماندنی و خاطره انگیز را برای نوجوانان عضو کانون رقم بزنیم.


مدیر کانون فرهنگي هنري حضرت رسول(صلي الله عليه و آله و سلم) افزود: برگزاری برنامه های آموزشی و تفریحی متنوع و کلاس های تربیتی و اخلاقی ویژه نوجوانان از جمله بخش های این برنامه بود که یک شب خوب و به یاد ماندنی را در مسجد برای حاضران در این برنامه رقم زد.


وی با بیان اینکه اعضای کانون فرهنگي هنري حضرت رسول (صلي الله عليه و آله و سلم) یک شب را تا صبح در مسجد سپری کردند و شام را مهمان کانون بودند، افزود: حلقه های معرفت بازی های فکری، گعده های دوستانه و دیدن فیلم از جمله بخش های این برنامه بود.


محمدی ادامه داد: این برنامه با هدف انس نوجوانان با مسجد و ایجاد فضای با نشاط و خاطره انگیز در مسجد برگزار شد و با استقبال بالای اعضای کانون روبر شد و اعضای کانون درخواست تکرار این برنامه در مسجد را دارند.