کانون‌های مساجد و خبرگزاری شبستان باید تبدیل به ویژند در گفتمان فرهنگی کشور شوند
کانون‌هاي مساجد و خبرگزاري شبستان بايد تبديل به ويژند در گفتمان فرهنگي کشور شوند

کانون‌های مساجد و خبرگزاری شبستان باید تبدیل به ویژند در گفتمان فرهنگی کشور شوند

مشاور وزير و رئيس ستاد هماهنگي کانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد کشور با بيان اينکه اين کانون‌ها در مردمي‌ترين پايگاه اجتماعات مردمي يعني مسجد فعاليت مي‌کنند، گفت: خبرگزاري شبستان در اطلاع‌رساني از اين پايگاه نقش مرجع را دارد.
شناسه خبر : 68308 تاریخ انتشار : ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۱۱:۲۶

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، گردهمایی دبیران، خبرنگاران و عوامل اجرایی خبرگزاری شبستان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین «علی ملانوری»، رییس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور و مدیر عامل خبرگزاری شبستان؛ دکتر «نیکنام حسین‌پور»، رییس مرکز روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، «احمد گلچین»، سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان، «محمدرضا علیزاده احمدآبادی»، سرپرست معاونت پشتیبانی، توسعه منابع و امور حقوقی، «حمید نیلی احمدآبادی»، سرپرست معاونت فرهنگی هنری؛ «مرتضی کریمی»، سرپرست اداره کل هماهنگی، روابط‌عمومی و بین‌الملل و «علی نیکجو»، مدیر حراست ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت) در محل ساختمان شهید بهشتی این ستاد در حال برگزاری است.

حجت‌الاسلام والمسلمین «علی ملانوری» در ابتدای این نشست با گرامیداشت یاد و نام شهدای خدمت، اظهار کرد: کانون‌های مساجد در این ایام میزبان آیین های متعدد و متنوع و پویش های گرامیداشت شهدای خدمت هستند.

وی تأکید کرد: ما می توانیم به گونه ای زندگی کنیم که اگر به شهادت نرسیدیم اما به اجر شهادت یرسیم، کسی که در مبارزه با ظلم است؛ کسی که در تامین مشکلات مردم می کوشد و اساسا آنها که به تعبیر حاج قاسم زیست شهیدگونه دارند، کسانی هستند که اهل بیت(ع) آنان را برای رسیدن به مقام شهادت نوید می دهند.

حجت‌الاسلام ملانوری اضافه کرد: وقتی از وفاق و همدلی صحبت می‌کنیم باید از واژه عبور کرده و وارد عمق شویم، وقتی وصف رفتار می‌شود باید توجه داشته باشیم که رفتار قبل از هر چیز نیاز به باور دارد و یک انگیزه است که در این میان وساطت می‌کند تا باور و کششی منتهی به نتیجه شود.

رییس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور ادامه داد: امام راحل همواره بر وحدت کلمه تاکید داشتند و رهبری نیز بر حفظ برادری میان آحاد مردم تاکید دارند؛ باید توجه داشته باشیم که این سخنان برخاسته از نظرات شخصی امامین انقلاب نیست بلکه برخاسته از متن مکتب و دین است؛ آنچه که در صدر اسلام لشکر قلیل مسلمانان را بر کفار غلبه داد وحدت و وفاق میان آنها بود، لذا اینکه دولت چهاردهم شعار خود را وفاق قرار داده بازگوی یک آرمان دینی است.

وی افزود: وجود اختلافات در سبک زندگی امری طبیعی است اما آنچه اهمیت دارد آنکه برای حل مسائل جامعه نیاز به همدلی داریم، و تحقق این همدلی نیازمند توجه به فرهنگ است.

مدیر عامل خبرگزاری شبستان تأکید کرد: مقام معظم رهبری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را پیشانی فرهنگ می دانند، طبیعتا این وزارتخانه باید در درون خود رویکرد وفاق را دنبال کند.

وی در ادامه ابراز کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد بخش خدمتگزار وزارت فرهنگ در میانی ترین بخش و در میان مردم محسوب می‌شود، این کانون‌ها در جایی خدمت می‌کنند که مردم فارغ از هر رنگ و نژاد و گروه بندی در آن جمع می‌شوند یعنی مسجد؛ در واقع مردمی ترین شکل اجتماع در مسجد است.

حجت‌الاسلام ملانوری تصریح کرد: حداقل کاری که ما می توانیم انجام دهیم آن است که در استان‌ها بین ادارات ارشاد و کانون‌های مساجد و خبرگزاری شبستان که شجره طیبه‌ای است و ۲۰ سال برای احیای نام مسجد تلاش کرده، تعامل مضاعفی برقرار کنیم؛ گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان بسیار نقش پررنگی داشته و به مثابه یک مرجع در این عرصه فعالیت کرده است؛ ارتباط و تعامل میان ادارات ارشاد استان‌ها و کانون‌ها موثر است چراکه ما یک هدف و مقصد واحد را دنبال می‌کنیم.

وی در پایان با تاکید بر احیای شورای سیاستگذاری خبرگزاری شبستان، خاطرنشان کرد: مایه مسرت است که همدلی روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و خبرگزاری شبستان منجر به این شود که کانون‌های مساجد و خبرگزاری تبدیل به ویژند در گفتمان فرهنگی کشور شوند.