شکل‌گیری هزار و ۵۰۰ تیم قرآنی در کانون‌های فرهنگی هنری/ سرعت بخشی به طرح تربیت ۱۱۰ هزار نفر نوجوان کادر مساجد
شکل‌گيري هزار و ۵۰۰ تيم قرآني در کانون‌هاي فرهنگي هنري/ سرعت بخشي به طرح تربيت ۱۱۰ هزار نفر نوجوان کادر مساجد

شکل‌گیری هزار و ۵۰۰ تیم قرآنی در کانون‌های فرهنگی هنری/ سرعت بخشی به طرح تربیت ۱۱۰ هزار نفر نوجوان کادر مساجد

مشاور وزير و رئيس ستاد هماهنگي کانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد کشور با اشاره به حرکت‌هاي بزرگ قرآني توسط کانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد از اجراي طرح تربيت ۱۱۰ هزار نوجوان کادر مساجد نيز خبر داد.
شناسه خبر : 68268 تاریخ انتشار : ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۱۳:۵۰

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور؛ حجت‌الاسلام والمسلمین «علی‌ ملانوری»، جمعه(۲۵ اردیبهشت) در آئین اختتامیه هجدهمین جشنواره قرآن استانی مدهامتان در تالار شهر در سخنانی با بیان اینکه پیوند مسجد و قرآن ناگسستنی است؛ از دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره قرآن مدها قدردانی کرد.

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه در حالی هفدهمین دوره جشنواره قرآن مدهامتان در کشور برگزار می‌شود که شاهد هجدهمین دوره آن در استان کرمان و شهر انار هستیم؛ اظهار کرد: این نشانه پیشرو بودن استان کرمان در این حوزه است.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه مسجد قطعاً پایگاه سیاست هم هست و انقلاب و دفاع مقدس با مسجد پیش رفت و الان هم محل اصلی فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی است.

 

حجت‌الاسلام ملانوری اضافه کرد: شأن دیگر مسجد، اجتماعی است و از مسجد باید به محرومین رسیدگی و به نیازمندان توجه شود.

 

وی مسجد را همچنین مرکزی برای فعالیت‌های فرهنگی، هنری و تبلیغی دانست و اساس شکل‌گیری کانون‌های مساجد را برای فعال کردن این ظرفیت‌های مسجد دانست که از مسیر چنین فعالیت‌هایی جذب جوان میسر است.

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور یادآور شد: باید ابزارهای فرهنگی را به درستی استخدام و به ابزارهای نوین ارتباطی توجه کنیم؛ کانون‌ها مسلط و مسلح به ابزار نو شده و مایحتاج جوان امروز را بشناسند و با محیط مسجد سازگار و با امام جماعت همراه باشند که در این صورت مساجد می‌توانند محوریت داشته باشند.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه جدای از مسابقات مدهامتان، کانون‌ها بانی حرکت‌های قرآنی بزرگ در کشور بودند؛ گفت: طرح تلاوت نور در آغاز غریبانه پیگیری می‌شد اما امروز در مساجد کشور جا افتاده و در کنار آن باید به طرح تفسیر همراه اشاره کرد.

 

حجت‌الاسلام ملانوری با بیان اینکه کانون‌های مساجد در مسابقات قرآنی مدهامتان خیلی خوش درخشیدند؛ افزود: اعزام هزار و ۵۰۰ تیم قرآنی از ۹۰۰ کانون‌ فرهنگی هنری مساجد کشور افتخارآمیز است.

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور به سابقه درخشان شهرستان انار در پرورش علما، شهدا و استعدادهای درخشان قرآنی اشاره و تأکید کرد: درخواست مجدانه دارم در اولین فرصت کانون فرهنگی هنری در همه ۴۰ مسجد دارای امام جماعت این شهرستان راه‌اندازی شود زیرا مسجدی که کانون ندارد یک بال آن کم است.

 

وی در همین رابطه گفت: کانون امام صادق علیه‌السلام که بنده خود در آنجا فعالیت داشتم ۴۰ مدیر برای استان و کشور تربیت کرده و این گواه آن است کانون‌های مساجد مراکز پربرکتی در کشور هستند.

 

حجت‌الاسلام ملانوری افزود: هر چند بازارهای موازی در کنار مسجد ایجاد شده؛ فضای مجازی جاذبه‌هایی دارد؛ جاهایی هم ما کم کاری کردیم اما الان دوره بازگشت به مسجد است و کانون در حقیقت یک وصف برای مسجد است و کانون و پایگاه بسیج مانع یکدیگر نیستند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: مدیران کانون‌های انار حول کار قرآنی دور هم جمع شوند زیرا این شهرستان نقش قرآنی خود را نشان داده و پایگاه تبلیغی علمای بزرگی بوده است؛ ضمن آنکه ارزش حرکت در مسیر احیای قرآن در آن دنیا مشخص می‌شود.

 

حجت‌الاسلام ملانوری در بخش پایانی سخنانش از طرح تربیت ۱۱۰ هزار نفر نوجوان کادر مساجد به عنوان مدیران آینده کشور خبر داد و گفت: این طرح سال گذشته در قم آماده شده که امسال آن را به سرعت توسعه می‌دهیم و از هر کانون ۱۴ نوجوان انتخاب و در رشته‌های مختلف تحت نظر مربی آموزش مدیریتی می بینند تا ان شاءالله لشکری برای تأمین اهداف نظام و پیشبرد برنامه‌های مساجد باشند.