سرپرست معاونت فرهنگی و هنری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور منصوب شد
سرپرست معاونت فرهنگي و هنري ستاد هماهنگي کانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد کشور منصوب شد
طی حکمی؛

سرپرست معاونت فرهنگی و هنری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور منصوب شد

طي حکمي از سوي حجت الاسلام والمسلمين ملانوري، رئيس ستاد هماهنگي کانون هاي فرهنگي هنري مساجد کشور«حميد نيلي احمد آبادي » به عنوان سرپرست معاونت فرهنگي و هنري اين ستاد منصوب شد.
شناسه خبر : 67841 تاریخ انتشار : ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۱۱:۳۸

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، حجت الاسلام والمسلمین «علی ملانوری» طی حکمی « حمید نیلی احمد آبادی » را به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی و هنری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور منصوب کرد.

 

متن این حکم بدین شرح است:

برادر گرامی جناب آقای حمید نیلی احمدآبادی

 

با عنایت به تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم، به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی هنری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور منصوب می‌شوید.

با توجه به جایگاه راهبردی مساجد در منظومه فرهنگی کشور و نقش محوری کانون‌های فرهنگی هنری در ارتقاء بینش دینی، هویت ملی و تعالی ذائقه فرهنگی جامعه، انتظار می‌رود با بهره‌گیری از ظرفیت نیروهای مؤمن، خلاق و دغدغه‌مند، تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و هنری در سطح مساجد، تعامل مؤثر با نهادهای فرهنگی و انقلابی، و برنامه‌ریزی هدفمند و نوآورانه، زمینه‌ساز شکوفایی و پویایی هرچه بیشتر فعالیت‌های فرهنگی و هنری در تراز گفتمان انقلاب اسلامی باشید.

 استعانت از خداوند متعال، توسل به قرآن کریم و اهل‌بیت (علیهم‌السلام)، و پیروی از آرمان‌های امام راحل (قدس سره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، سرمایه ما در پیمودن راه نورانی خدمت به خانه های خدا و بچه های مسجد است. توفیق روزافزون جنابعالی را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.

 

همچنین رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با اهدای لوح تقدیر از خدمات آقای مسیح لهراسبی سرپرست پیشین معاونت فرهنگی و هنری ستاد تقدیر کرده و برای ایشان آرزوی توفیق در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرد.