مردمی بودن جشن‌های دهه کرامت تقویت شود/ توجه ویژه به دختران غزه در روز دختر
مردمي بودن جشن‌هاي دهه کرامت تقويت شود/ توجه ويژه به دختران غزه در روز دختر

مردمی بودن جشن‌های دهه کرامت تقویت شود/ توجه ویژه به دختران غزه در روز دختر

رئيس ستاد ملي بزرگداشت دهه کرامت بر ضرورت اهتمام در راستاي تقويت بُعد مردميِ جشن‌هاي ويژه دهه کرامت در سراسر کشور تأکيد کرد.
شناسه خبر : 67674 تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۰۹:۵۲

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور،حجت الاسلام والمسلمین علی ملانوری امروز (چهارشنبه، ۲۰ فروردین ماه) در نشست ستاد ملی دهه کرامت که در سالن جلسات حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، اظهار داشت: هم در ستاد ملی و هم در ستادهای استانی بزرگداشت دهه کرامت به طور خاص بر این نکته تأکید داشته ایم که بانی اصلی این جشن ها خود مردم هستند و هدف ما در واقع تسهیل گری و زمینه سازی برای مقدمات برگزاری باشکوه جشن ها و برنامه های دهه کرامت است و این که در حد وسع خود بتوانیم پشتیبانی لازم را از این قضیه داشته باشیم اما با همه این ها نباید بُعد مردمی بودن این جشن ها کمرنگ شود.

 

وی افزود: در برگزاری برنامه های دهه کرامت، اعتاب مقدس حاضر در کشور همچون آستان قدس رضوی، آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، آستان مقدس حضرت احمد بن موسی(ع) و دیگر اعتاب و امامزادگان واجب التعظیم همچون حضرت عبدالعظیم حسنی، محور اصلی برگزاری برنامه ها هستند که هم از حیث تأمین محتوا و هم برقراری پیوند عاطفی و قلبی بین مردم با اهل بیت(ع) تلاش می کنند و مهم این است که تحت پرچم حرم های مطهر و امامزادگان شاهد وحدت و وفاق بیشتر در جامعه باشیم.

 

حجت الاسلام و المسلمین ملانوری همچنین گفت: از سوی دیگر لازم است که در زمینه ارائه خدمات اجتماعی به مردم و محرومین با محوریت اعتاب مقدس، امامزادگان و بقاع متبرکه و نیز مساجد، نهادها و ارگان ها نیز پای کار بیایند و خدمات خود را در دهه کرامت با این رویکرد به منصه ظهور برسانند.

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور ادامه داد: از سوی دیگر باید اهمیت ویژه ای نسبت به بزرگداشت امامزادگان در دهه کرامت قائل شد و در این راستا از همه ظرفیت های فرهنگی و رسانه ای به نحو شایسته استفاده کرد، چرا که به هر حال امامزادگان، سرمایه های معنوی بلاد و مناطق مختلف کشور ما هستند.

 

وی بیان داشت: در زمینه تکریم دختران جامعه با محوریت اول ذی القعده، سالروز ولادت حضرت معصومه(س) نیز باید محتوای برنامه ها را به سمت و سویی ببریم که با تأکید بر تبیین و شناساندن ابعاد زندگی حضرت معصومه(س) این پیام را منتقل کنیم که بهترین و کامل ترین الگو برای دختران، بانوی کرامت است و در اینجا نقش قم و نهادها و مراکز به خصوص حوزه علمیه با محوریت حرم مطهر فاطمه معصومه(س) پررنگ می شود چرا که ما معتقدیم قم باید راهبری محتوایی و فرهنگی در زمینه تکریم دختران و زنان داشته باشد.

 

حجت الاسلام و المسلمین ملانوری همچنین با اشاره به جنایات بی سابقه رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر به خصوص علیه کودکان و زنان بی دفاع غزه، گفت: لازم است که در مراسم بزرگداشت روز دختر اهتمام ویژه‌ای در توجه دادن به دختران غزه صورت گیرد.

 

وی افزود: حدود ۴۰ نهاد و دستگاه، عضو ستاد ملی بزرگداشت دهه کرامت هستند و لازم است که از همه زحمات و تلاش های آن ها کمال تقدیر و تشکر را داشته باشم، ضمن آن که نباید از یاد ببریم که وجود ۸۰ هزار مسجد در کل کشور و نیز کانون های مساجد، پایگاه های بسیج و دیگر عرصه های مردمی بهترین ظرفیت برای این منظور در دهه کرامت است.