برگزاری ۴۷ رویداد شاخص و بیش از ۸۰۰ ویژه‌برنامه در دهه کرامت استان اصفهان
برگزاري ۴۷ رويداد شاخص و بيش از ۸۰۰ ويژه‌برنامه در دهه کرامت استان اصفهان
در آستانه فرا رسیدن دهه کرامت؛

برگزاری ۴۷ رویداد شاخص و بیش از ۸۰۰ ویژه‌برنامه در دهه کرامت استان اصفهان

در آستانه فرا رسيدن دهه کرامت، دبير ستاد استاني دهه کرامت و ستاد هماهنگي کانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد استان اصفهان از برنامه‌ريزي گسترده براي برگزاري ۴۷ رويداد اصلي و بيش از ۸۰۰ ريزبرنامه فرهنگي و مذهبي در سطح استان خبر داد.
شناسه خبر : 67669 تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۲۰:۲۵

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از استان اصفهان، محمدتقی محمدیان در نشست ستاد دهه کرامت استان، با اشاره به دو سطح «دستگاهی» و «مردمی» اجرای برنامه‌ها، اظهار داشت: جشن‌های مردمی با مشارکت هیئت‌های مذهبی، مساجد و مجموعه‌های فرهنگی در سطح محلات و مناطق مختلف استان برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: امسال شعار دهه کرامت بر مبنای حدیث شریفی از امام رضا(ع) بوده که می فرمایند: «اَلْاِمَامُ اَلْاَنِیسُ الرَّفِیقُ وَ الْوَالِدُ الشَّفِیقُ وَ الْاَخُ الشَّقِیقُ/ امام، مونسی دلسوز، پدری مهربان و برادری همدل است».

محمدیان عنوان کرد: دهه کرامت با ولادت حضرت معصومه(س) آغاز می شود و به نام روز دختر نامگذاری شده و بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب تمرکز ترفندهای دشمن بر مبنای قومیت، مذهب و جنسیت بوده ولذا این رویکرد را می توان با نگاه و برنامه ریزی ویژه فرهنگی لحاظ کرد.

 

حجت‌الاسلام علیرضا ناجی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان نیز در این جلسه که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، با اشاره به آغاز رسمی برنامه‌ها از سالروز ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر تا میلاد باسعادت امام رضا(ع)، گفت: مسئولیت ستاد دهه کرامت امسال در سطح ملی به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی واگذار شده و دبیری آن در استان‌ها بر عهده ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است.

وی با تأکید بر جایگاه معنوی امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) در فرهنگ ایرانی-اسلامی، محورهای اصلی برنامه‌های دهه کرامت سال جاری را عفاف و حجاب و همچنین حمایت معنوی و فرهنگی از زنان مظلوم غزه عنوان کرد.

به گفته ناجی، رویکرد اصلی ستاد، تقویت مردمی‌سازی برنامه‌ها و ایجاد نشاط اجتماعی است، همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب نیز بارها بر آن تأکید داشته‌اند.

 

در ادامه این جلسه، نماینده شبکه خادمین رضوی استان نیز گزارشی از فعالیت‌های این مجموعه ارائه داد و اعلام کرد: در حال حاضر، حدود ۱۱ هزار خادم رضوی در استان اصفهان فعال هستند و در ۲۴ شهرستان، شبکه خادمی به صورت منسجم فعالیت دارد.

وی افزود: در قالب برنامه‌های دهه کرامت، ۴۷ رویداد اصلی و بیش از ۸۰۰ ریزبرنامه در سطح استان طراحی شده که از جمله آن‌ها می‌توان به تجدید میثاق با شهدا در گلستان شهدا، برگزاری جشن روز دختر، راه‌اندازی رواق‌های خدمت در چهارباغ و حرکت قافله خادمان اشاره کرد.