۱۴۰۴، سال احیای کانون‌های مساجد و نقش‌آفرینی آنها در تولید
۱۴۰۴، سال احياي کانون‌هاي مساجد و نقش‌آفريني آنها در توليد

۱۴۰۴، سال احیای کانون‌های مساجد و نقش‌آفرینی آنها در تولید

مشاور وزير و رئيس ستاد هماهنگي کانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد کشور با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴، گفت: در راستاي تحقق اين شعار، بايد با همفکري براي کانون‌هاي مساجد به ويژه کانون‌هاي فعال در عرصه توليد و کارآفريني، طرح و برنامه ارائه کنيم؛ امسال، سال احياي کانون‌ها است.
شناسه خبر : 67442 تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۱۷:۳۹

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، حجت الاسلام والمسلمین «علی ملانوری» در دیدار نوروزی با کارکنان ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور که امروز (یکشنبه، ۱۷ فروردین ماه) در ساختمان شهید بهشتی این ستاد برگزار شد با اشاره به همزمانی نوروز با ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: ما هم همچون دیگر مردم ایران اسلامی در ابتدای سال چشم‌مان به فرمایشات مقام معظم رهبری است و با توجه به نامگذاری سال توسط ایشان با عنوان «سرمایه گذاری برای تولید» ما نیز خود را مخاطب تحقق این مهم می‌دانیم.

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور تصریح کرد: مسجد همچنان که با ایمان مردم تلاقی دارد با امور اجتماعی، فرهنگی و سیاسی آنها نیز مرتبط است، لذا در رابطه با شعار سال ما هم باید وظایف خود را به نحو احسن شناسایی کرده و در راستای تحقق آن، با همفکری برای کانون های مساجد به ویژه کانون های فعال در عرصه تولید و کارآفرینی، طرح و برنامه ارائه کنیم.

 

راه اندازی مرکزی برای ساماندهی تولید محتوا/ اولویت های سال جدید

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر انس و ارتباط مردم با نهج البلاغه، ابراز کرد: معاونت فرهنگی هنری ستاد هماهنگی کانون های مساجد در این زمینه وارد عمل شده اما برای عمق بخشی به فعالیت‌ها، باید برنامه مدون و مشخصی داشته باشیم به ویژه آنکه این مهم محدود به امسال نیست بلکه باید برای انس روزانه مردم با نهج البلاغه برنامه ریزی شود.

 

وی در ادامه به اولویت های کاری این ستاد در سال جدید اشاره و تصریح کرد: جمهوری اسلامی برای تبلیغ مبانی خود به «نهضت تولید محتوا» نیاز دارد و چند سال است که مقام معظم رهبری در این رابطه فرمایشاتی دارند. لذا یکی از اولویت های ما در ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، راه اندازی مرکزی برای ساماندهی تولید محتوا متناسب با ظرفیت کانون های مساجد است. درحال حاضر معاونت فرهنگی هنری ستاد عهده‌دار این مسئولیت است و خبرگزاری شبستان و موسسات فرهنگی ما در سراسر کشور بازوان توانمند ما در پیشبرد اهداف محسوب می‌شوند.

 

حجت الاسلام ملانوری راهبرد دوم این ستاد در سال جدید را احیای کانون های مسجدی دانست و گفت: برخی از کانون های ما باید احیا شوند و راه احیای آنها انگیزه بخشی و تامین نیازها است.

 

تأکید رئیس جمهور برای ورود مساجد به عرصه محرومیت زدایی

 

حجت الاسلام ملانوری در بخش دیگری از سخنان خود به نقش مساجد در محرومیت زدایی اشاره و خاطرنشان کرد: ریاست جمهوری در محرومیت زدایی، ظرفیت های مساجد را حائز اهمیت دانسته و در نشست مشترک با مسئولان قرارگاه ملی مسجد، بر ورود مساجد در این عرصه تاکید داشته اند.

 

وی از پیوستن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به قرارگاه ملی مسجد خبر داد و خاطرنشان کرد: در انجام مسئولیت های مرتبط با قرارگاه، ستاد کانون های مساجد هم رسالت مهمی دارند.

 

حجت‌الاسلام ملانوری با اشاره به دیگر ماموریت‌های اجتماعی کانون‌های مساجد، گفت: بر اساس مصوبات ستاد ملی جمعیت کشور، باید ۳۰۰ کانون فرهنگی هنری به این میدان، وارد شوند. لذا ما وظیفه سنگینی در احیای کانون ها و پای کار آوردن آنها داریم. امسال در یک افق گسترده تر باید سال احیای مساجد باشد نه صرفا کانون های فرهنگی هنری.

گفتنی است، در ابتدای این دیدار صمیمانه دو تن از کارکنان به نمایندگانی از دیگر همکاران نکاتی را به منظور پیگیری، رفع و اصلاح مطرح کردند.