
امروز مشخصاً باید در حوزه دینداری نوجوانان کار کنیم
به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، همزمان با ۱۸ اسفند سالگرد تاسیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور؛ نشست صمیمانه برخی مدیران کانونهای فرهنگی هنری مساجد از سراسر کشور با حضور حجج الاسلام والمسلمین «علی ملانوری»، رئیس ستاد هماهنگی کانونهای مساجد کشور، «حمیدرضا ارباب سلیمانی»، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمدرضا حشمتی، رئیس اسبق ستاد هماهنگی کانونهای مساجد و جمعی از معاونین و روسای این ستاد در سالن جلسات بخش تشریفات سی و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم برگزار شد.
بنابر این گزارش، حجتالاسلام والمسلمین «علی ملانوری» در این نشست با اشاره به سالهای فعالیت حجتالاسلام والمسلمین ارباب سلیمانی در کسوت رئیس ستاد هماهنگی کانونهای مساجد کشور در سالهای گذشته اظهار کرد: آنچه که امروز کانونهای مساجد به آن رسیدهاند دستاورد و حاصل تلاشهای بیدریغ ایشان است و قطعا رویه و فعالیتهای ایشان امروز نیز ادامهدار خواهد بود.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای مساجد کشور در این دیدار صمیمانه طی سخنانی، اظهار کرد: من ۳۰ سال است در کار کانون های فرهنگی هنری مساجد هستم اما امشب حرف های تازه ای شنیدم و این نشان می دهد که ما به گفت وگو نیاز داریم؛ مطلع شدم که بانک ایده ها در سامانه بچه های مسجد داریم که باید آن را بروز کنیم به ویژه که در عرصه تکنولوژی با سرعت وافری رو به جلو میرویم.
وی ادامه داد: نکته دوم اینکه برای کار فرهنگی به سه عنصر نیاز داریم؛ اول محتوا یعنی یک مولفه باید تبدیل به مولفه محتوایی کار کانون شود، در دنیای حاضر جز این چاره نداریم و مجبوریم که نقطه زنی کنیم.اکنون هنگام خیزش عمومی است تا همه را به محتوا برگردانیم،این مسأله مورد تاکید رهبری است.
حجت الاسلام والمسلمین ملانوری افزود: از گمراه کننده ترین چیزها برای مدیران فرهنگی درگیر شدن در آمار است، باید بررسی کنیم آنچه که کودکان و نوجوانان ما را از مسجد دور می کند، چیست؟ مسأله بعد مخاطب شناسی است.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امروز باید مشخصاً سراغ نوجوانان رفت و در حوزه دینداری کار کرد، نکته دیگر ایجاد یک خط مشخص فعالیتی در کانونهای مساجد است تا یک رشته انسجام ایجاد شود، نمی توان کانونها را بخشنامهای اداره کرد، باید دقت کنیم و در این میدان مزیت رقابتی خود را پیدا کنیم.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای مساجد کشور در ادامه گفت: اکنون به مدلی تحت عنوان قرارهای همدلی رسیدیم که طی آن به مهمترین موضوعاتی که می توانند محور همدلی کانونها و بچه های مسجد باشد، پبردازیم ... اولین قرار همدلی را ضیافت رمضان قرار دهیم، در دوره قبل شبستان ها و رواق ها بود اما نیاز به بازخوانی داریم. ما در بازتولید مبانی ارزشی و فکری خودمان موانع تولید داریم.
وی افزود: نکته چهارم ارائه یک راهبرد مهم است، شما به عنوان مدیران کانون ها بر نوجوانان و ما به عنوان ستاد باید بر شما مدیران کانون ها متمرکز شویم، اکنون وقت تمرکز بر مهمترین ها است و اهم در واقع همان جذب و تربیت کردن نیرو است به گونهای که مدیرمسئول کانون، قدرت جذب هزاران نفر به کانون را داشته باشد.
حجتالاسلام والمسلمین ملانوری در پایان گفت: در حوزه جمعیت و جوانی باید ورود جدی کنیم، کشوری که جمعیتش به سوی پیری برود با مشکلات بسیاری مواجه خواهد شد، خوشبختانه، ستاد هماهنگی کانونهای مساجد کشور در این عرصه فعالیتهای متعددی داشته است که امید داریم استمرار یابد.