لزوم تشکیل شورای فکری در مساجد جهت مقابله با جنگ ترکیبی
لزوم تشکيل شوراي فکري در مساجد جهت مقابله با جنگ ترکيبي
راهبر منطقه ای قرارگاه مساجد الگو بنیاد برکت تاکید کرد:

لزوم تشکیل شورای فکری در مساجد جهت مقابله با جنگ ترکیبی

حجت الاسلام گلابلي گفت: تشکيل شوراي فکري در مساجد جهت مقابله با جنگ ترکيبي بايد مورد توجه قرار گيرد و بستر مسجد بايد اين قدر شيرين باشد که همه به آن پناه ببرند و اين موضوع با همراهي امام جماعت و همه نهادها فعال در آن شدني است.
شناسه خبر : 66754 تاریخ انتشار : ۴ اسفند ۱۴۰۳ زمان انتشار : ۰۸:۰۸

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد از خراسان جنوبی، حجت الاسلام منوچهر گلابلی (۲ اسفند) در کارگاه توانمندسازی ارکان مساجد الگو "قرارگاه مساجد بنیاد برکت خراسان‌جنوبی" اظهار داشت: در جنگ ترکیبی که امروز قرار گرفته ایم تنهایی با یک مسجد نمی توانیم مقابله کنیم نیازمند یک کار جمعی با پشتوانه فکر عمیق برای مقابله با دشمن هستیم.

راهبر منطقه ای قرارگاه مساجد الگو بنیاد برکت ادامه داد: اکنون مشکل جوانان دیگر ازدواج نیست، همان طور که در موشک های نظامی نیاز به نقطه زنی داریم در مسائل فرهنگی نیز همین طور باید عمل کنیم.

وی با بیان اینکه مساجد احتیاج به یک شورای فکری دارند، گفت: یک نفر به تنهایی نمی تواند برای یک محله یا شهر یا روستا تصمیم بگیرد و اخوت باید در راس مساجد هویت پیدا کند و اخوت شامل اخوت ایمانی، اسلامی و انسانی است.

حجت الاسلام گلابلی در ادامه بیان کرد: این موضوعات وظیفه اصلی یک مسجد است و بستر مسجد باید این قدر شیرین باشد که همه به آن پناه ببرند و این موضوع با همراهی امام جماعت و همه نهادها فعال در آن شدنی است.

راهبر منطقه ای قرارگاه مساجد الگو بنیاد برکت با بیان اینکه در جنگ ترکیبی به یک نقشه راه نیاز داریم، افزود: در این نقشه باید نقاط قوت و ضعف و اقدامات انجام شده و نشده مشخص شوند و نظام مسائل محله و شهر را باید در این نقشه مشخص کنیم و حل مسائل مدنظر باشد.

وی در ادامه گفت: برخی از مساجد برنامه محور و برخی هدف محور و برخی از مساجد نیز تکلیف محور عمل می کنند و ۹۰ درصد از مساجد ما برنامه محور عمل می کنند و مساجد برنامه محور تاریخ مصرف سه تا پنج سال و مساجد هدف محور ۱۰ سال تاریخ مصرف دارند و مساجد تکلیف محور تاریخ مصرفی ندارند.

حجت الاسلام گلابلی عنوان کرد: برخی از مساجد هنوز آسیب های محله خود را احصا نکرده اند و نیازمند اتاق فکر هستند و احتیاج داریم با یک تیم قوی فکری در مساجد برای نوجوانان و جوانان و آسیب های اجتماعی غیره برنامه ریزی کنیم.

راهبر منطقه ای قرارگاه مساجد الگو بنیاد برکت با تاکید بر اینکه اصل تربیت اسلامی، مساجد هستند، گفت: متاسفانه رویکرد مساجد تبلیغی شده است و به دنبال الگوسازی مساجد هستیم و در برخی از جاها پیشرفت های خوبی را شاهد هستیم.