
دکتری علوم قرآن و حدیث و از متسابقین دوره جشنواره ملی قرآنی مدهامتان:
« قرآن کریم» در متن زندگی و جریان روابط اجتماعی است
به گزارش روابط عمومی ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد البرز، مائده جعفری از حفّاظ قرآن کریم در خصوص حضور در جشنواره قرآنی مدهامتان گفت: ارتباط مادرم با کلام الله مجید بستری را فراهم آورد تا از کودکی با کتاب خدا انس داشته باشم و در جریان مسابقات قرآنی به ویژه جشنواره ملّی قرآنی مدهامتان با محوریت مسجد فرصت دیگری را برای رشد معرفتی ام فراهم کرد.
دکتری علوم قرآن و حدیث و از متسابقین دوره جشنواره ملی قرآنی مدهامتان افزود: من در مدرسه رشته تجربی می خواندم، ولی ارتباط و انس با قرآن کریم مسیر زندگی ام را تغییر داد و برای دانشگاه در رشته علوم قرآنی شرکت کردم.
وی با اشاره به اهمیت انس با قرآن گفت: از سن چهارسالگی با توجه به اینکه مادر و پدرم مربی و معلم دینی قرآنی بودند و مادرم مربی تواشیح قرآن بودند و در محلّه به بچه ها تدریس می کردند و قرآن یاد می دادند من هم به تدریج صدای مادر را می شنیدم و علاقمند به حفظ قرآن کریم شدم.
این مدرس دانشگاه با بیان این مطلب که به برکت قرآن کریم تدریس می کنم توضیح داد: کلاس های جامعه القرآن را از سن شش سالگی آغاز کردم و حفظ قرآن کریم را به صورت موضوعی شروع کردم و آیات را به صورت موضوعی حفظ کردم، این مسیر را ادامه دادم و به تدریج حفظ را به صورت تخصصی در همان جامعه القرآن شهر ماهدشت آغاز و انجام دادم.
وی با بیان اینکه 6 سال به طول انجامید تا حافظ کل قرآن کریم شود بیان کرد: انگیزه ام از حفظ قرآن، عمل به معارف قرآنی کریم بود برای آنکه بتوانم آن ها را در طول زندگی ام پیاده و عملی کنم چون معتقدم قرآن دور از صحنه زندگی نیست.
به گفته وی، قرآن کریم راجع به همه چیز و همه ابعاد زندگی آیه دارد و هر یک از سوالات ما را در تمام زمینه ها پاسخگو است؛ حفظ قرآن نیازمند تمرین و تلاش است و جذابیت زیادی دارد.
وی تصریح کرد: انسان اگر با قرآن مأنوس باشد، آرامش و برکاتش را در زندگی احساس می کند. یکی از برکات قرآنی در زندگی ام این بود که پس از حافظ شدن به همراه مادر در جلسات اساتید می رفتم، از امتیازی که به حفاظ می دهند و می توانند به صورت مستقیم وارد دوره ارشد شوند استفاده کردم و در سن 18 سالگی به برکت حفظ قرآن و امتحانات سازمان سنجش سر کلاس ارشد نشستم.
حافظ کل قرآن کریم بیان کرد: با تشویق اساتیدم همچون استاد لسانی که از اساتید دانشگاه بودند و استاد راهنما، در سن 20 سالگی در دکتری قبول شدم و از همان سن با تشویق اساتید برجسته قرآنی، شروع به تدریس کردم و جزء جوان ترین اساتید دانشگاه و حافظان قرآن بودم.
جعفری خاطرنشان کرد: تا کنون سه کتاب در حوزه علوم و حدیث تألیف کردم که یکی از آنها با راهنمایی مرحوم استاد لسانی بود، کتاب تفسیری بود در واقع ؛ چون قرآن جامع تمام کمالات و خوبی ها است.
وی ادامه داد: سال 95 از طریق یکی از دوستانم با این مسابقات آشنا شدم و از برکات این مسابقات این بود که استرس زا نبود و تجربیات خوبی از اساتید استان های دیگر استفاده کردم و از تجربیات آنها بهره مند شدم.
دکتری علوم قرآن و حدیث و از متسابقین دوره جشنواره ملی قرآنی مدهامتان خاطرنشان کرد: انتظارم این است که مسابقات خوب اجرا شود و باعث شود که تجربیات حفاظ و قراء نسبت به سال قبل بیشتر شود انگیزه شان بیشتر شود که وقتی از مسابقه برمی گردند در جهت رفع آن اشکالات بر آیند. کسانی که قبل تر شرکت کردند و رتبه آوردند اجازه دهند دیگران هم تشویق شوند و رتبه آورند.