شادی عید پیروزی کنار شوق میلاد حضرت زین العابدین(ع) در مساجد بجنورد نشست
شادي عيد پيروزي کنار شوق ميلاد حضرت زين العابدين(ع) در مساجد بجنورد نشست

شادی عید پیروزی کنار شوق میلاد حضرت زین العابدین(ع) در مساجد بجنورد نشست

جشن ميلاد حضرت سيد الساجدين(ع) به ميزباني مسجد امام سجاد(ع) بجنورد، جشن حضور تا ظهور و نشاط معنوي دوچنداني را براي عموم مردم و نمازگزاران در چهارمين شب دهه فجر پيروزي رقم زد.
شناسه خبر : 66584 تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ زمان انتشار : ۱۰:۰۹

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی؛ نوبت مسجد امام سجاد(ع) رسید تا با همراهی اهالی مسجد و فعالان فرهنگی آن، در پنجمین میزبانی انقلابی مراسم  زیبا و مردمی «10شب، 10 جشن، 10 مسجد» به یاد میهمانان مسجد بماند.

 

اهالی مسجد به عشق امام سجاد(ع) و حال و هوای عیدانه و اینکه نام مبارک پیام آور کربلا را بر قلب سردر مسجد به آغوش کشیده است، پذیرای جشن های اعیاد شعبانیه و پیروزی انقلاب اسلامی شدند و در حضوری پرشور این ایام را گرامی داشتند.

 

این مراسم با تدارک برنامه های مختلف ازجمله تلاوت قرآن و سلام دسته جمعی به سرور و سالار شهیدان و شهدای کربلاو اصحاب انقلابی حسین بن علی(ع) آغاز شد و با خوشامد حجت الاسلام صدوقی امام جماعت مسجد، برنگ و بوی رسمی به خود گرفت.

 

حجت الاسلام «حمید رفیعی»، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در ادامه برای حضار شاخص های انقلابی بودن و انقلابی ماندن از دیدگاه مقام معظم رهبری را تبیین کرد و پایبندی به مبانی انقلاب، مردم محور بودن و ترسیم آرمان های والا و تلاش همگانی و اجتماعی برای دستیابی به آرمان ها را از جمله این شاخص ها مطرح کرد و با مصداق های روشن موارد عنوان شده را برای حاضران تشریح کرد.

 

وی حساسیت در برابر دشمنان زا دیگر شاخص معرفی کرد و  داشتن تقوای دینی و سیاسی را نیز به آن افزود و آن را حرکت دسته جمعی و در کنار هم بودن  برای زمینه سازی ظهور   معنا کرد.

 

 دو اجرای گروه سرود "رهپویان ولایت " از کودکان و نوجوانان هنرمند مسجد، مولودی و مدیحه سراییی در رثای امام چهارم  علیه السلام، برگزاری مسابقه فرهنگی و تلاش نوجوانان برای یافتن و ارائه پاسخ های صحیح و لذت دریافت جایزه از زیبایی ها و بخش های مختلف این مراسم بود که با دعای شکرگزاری سفره شام پایان یافت.

 

 یادآوری می شود؛ امشب، سه شنبه  16 بهمن ماه جاری و در شامگاه روز ولادت حضرت سید الساجدین امام سجاد(ع) اهالی مسجد حضرت علی بن موسی الرضا(ع) روستای کلاته محمدعلی پهلوان و فعالان فرهنگی در کانون حضرت محمدرسول الله (ص) این مسجد  میزبان عموم مردم در ششمین شب میهمانی جشن های انقلاب در مساجد خواهند بود.

 

پایان/