جشن محله‌ای به وسعت انقلاب اسلامی در مسجد چاوشان ارومیه همراه با اطعام حسینی
جشن محله‌اي به وسعت انقلاب اسلامي در مسجد چاوشان اروميه همراه با اطعام حسيني

جشن محله‌ای به وسعت انقلاب اسلامی در مسجد چاوشان ارومیه همراه با اطعام حسینی

در شب ولادت امام حسين (ع)، کانون فرهنگي و هنري ليله‌القدر مسجد چاوشان اروميه، مراسم جشن و اطعام حسيني را با حضور گسترده مردم و اعضاي کانون‌هاي فرهنگي هنري برگزار کرد.
شناسه خبر : 66582 تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ زمان انتشار : ۰۹:۲۹

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان غربی، این مراسم که به همت کانون فرهنگی و هنری لیله‌القدر برگزار شد، با برنامه‌های متنوعی از جمله اجرای سرود، نمایش و سخنرانی همراه بود.

 

رضا وقری، مدیر کانون فرهنگی و هنری لیله‌القدر، در این باره گفت: «اطعام حسینی در شب ولادت امام حسین (ع) یک سنت نیکو و پسندیده است که با هدف بزرگداشت این مناسبت فرخنده و ابراز شادمانی و سرور انجام می‌شود. در این شب عزیز، شیعیان و ارادتمندان خاندان اهل بیت (ع) با توزیع غذا، ضمن پاسداشت این روز مبارک، سعی در سهیم کردن دیگران در شادی خود دارند.»

 

حضور اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مختلف، اجرای گروه‌های سرود و نمایش، و مشارکت پرشور مردم، این مراسم را به یک جشن باشکوه و خاطره‌انگیز تبدیل کرد. این رویداد نه‌تنها جلوه‌ای از وحدت و همدلی بود، بلکه نقش مهمی در ترویج ارزش‌های دینی و فرهنگی داشت.