
همدلی و همبستگی لازمه کار جهادی است
به گزارش روابط عمومی ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی، حجت الاسلام و المسلمین« احمد ذاکری» سرپرست ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان در جمع اعضای کانون و جهادگران کانون فرهنگی هنری رهپویان یاس با اشاره به حدیثی از امام محمد باقر(ع) اظهار داشت: در همه کارهای جهادی اتحاد، همدلی و همبستگی جهادگران از عوامل موفقیت و توفیق در آن کار محسوب می شود.
حجت الاسلام ذاکری خاطر نشان کرد: تجربه نشان داده است در هر عرصه ای که کار به شکل جهادی و انقلابی انجام گرفته همراه با موفقیت و پیشرفت بوده است؛ در زمان حال نیز کار فرهنگی از مصادیق مهم و بارز کارهای جهادی بوده و وحدت و همدلی نیاز امروز عرصه فرهنگی است.
وی با اشاره به اهداف دشمنان و بهرهگیری آنان از عرصه فرهنگ برای مقابله با اسلام و نظام اسلامی اظهار داشت: کار در عرصه فرهنگ با چالشهای زیادی همراه بوده و کار در این عرصه نیازمند تقویت فرهنگ ایثار همدلی و همراهی است .
سرپرست ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان همدلی جهادگران فرهنگی را یکی از بزرگترین سرمایه های موجود دانسته و بر ضرورت حفظ و تقویت آن تاکید کرد.
وی همچنین با بیان لزوم توجه به رویکرد تربیتی و فرهنگی در جامعه گفت: در عرصه هایی که شاهد تلاش دشمنان برای نفوذ به باورها و مفاهیم دینی و اعتقادی جامعه هستیم نیاز بیشتری به حرکت های جهادی، انقلابی وخودجوش فرهنگی داریم.
حجت الاسلام ذاکری در ادامه اظهار داشت: کار در کانونهای فرهنگی هنری مساجد و تلاش برای جذب جوانان به فضای معنوی مساجد و فعالیت های مذهبی و قرآنی هم نوعی جهاد فرهنگی در شرایط کنونی است و باید بتوانیم با همبستگی ، همدلی و همراهی و خود باوری به سمت پیشرفت و موفقیت حرکت کنیم .
بنابراین گزارش، ویژه برنامه عهد خدمت به همت کانون فرهنگی هنری رهپویان یاس با گرد همایی خانواده جهادی این کانون در بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت سردار شهید سلیمانی برگزار شد .
گفتنی است، گردهمایی جهادگران کانون فرهنگی هنری رهپویان یاس،با مداحی ،اجرای گروه سرود دختران دهه هشتادی و ضیافت افطاری احسان شهدا همراه بود.