مدیران کانون های فرهنگی هنری دستیاران فرهنگی ائمه جماعات در مساجد هستند
مديران کانون هاي فرهنگي هنري دستياران فرهنگي ائمه جماعات در مساجد هستند

مدیران کانون های فرهنگی هنری دستیاران فرهنگی ائمه جماعات در مساجد هستند

رئيس ستاد هماهنگي کانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد کشور گفت: کانون هاي فرهنگي هنري تحت نظارت ائمه جماعات در مساجد فعاليت دارند و در واقع مديران کانون ها دستياران فرهنگي ائمه جماعات در مساجد هستند.
شناسه خبر : 66044 تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۴۰۳ زمان انتشار : ۱۶:۰۳

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور،  حجت الاسلام والمسلمین علي ملانوری در دیدار با رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد با بیان اینکه کانون های مساجد از سال ۱۳۷۲ با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در زمینه شبیخون فرهنگی و مقابله با آن تاسیس شده اند، افزود: حدود ۸۵ هزار مسجد در سطح کشور وجود دارد که تاکنون ۲۸ هزار کانون فرهنگی هنری در این مساجد تاسیس شده است و در این کانون ها مدیران توسط ائمه جماعات معرفی می شوند و فعالیت های مختلف فرهنگی و هنری را در سطح مسجد و محله دنبال می کنند.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه ما اعتقاد داریم مدیر مسجد، امام جماعت است، افزود: هر اتفاقی که در مسجد رقم می‌خورد باید با هماهنگی و نظارت امام جماعت باشد و کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز با نظر ائمه جماعات در مساجد فعالیت دارند و مدیران کانون های دستیاران فرهنگی ائمه جماعات در مساجد هستند.

وی با بیان اینکه خدمات ارائه شده کانون ها متناظر بخش دینی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است ،تصریح کرد: اجرای برنامه های کتابخوانی در کانون های فرهنگی هنری مساجد مورد توجه است که ۱۲ هزار کتابخانه در کانون ها فعالیت دارند که در این راستا برنامه های شنبه های کتاب، صدای کتاب و ... اجرا می شود.

حجت الاسلام والمسلمین ملانوری با اشاره به توجه ويژه کانون ها به فعالیت های قرآنی، افزود: برنامه های قرآنی با محوريت طرح مسجد، پایگاه قرآنی در راستای تاکیدات رهبر معظم انقلاب در این زمینه در حال اجراست که با حضور قاریان خوب و برجسته در مساجد برگزار می شود.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه سرود یکی از فعالیت های مهم کانون های مساجد است، تصریح کرد:این هنر ارزشی یک راه ابتهاج و نشاط نوجوانان می باشد که باید تقویت شود و سرود در اوایل انقلاب و دفاع مقدس نیز نقش مهمی داشته است.

وی گفت: همچنین نمایش های مسجدی از دیگر فعالیت ها می باشد که در این راستا ظرافت های هنری نیز در این تولیدات مورد توجه است.

حجت الاسلام والمسلمین ملانوری افزود :نوع دیگر فعالیت ها در حوزه اجتماعی است که همگام با سایر ارکان مسجد فعالیت های مختلف اجتماعی نیز انجام می شود.

رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به اینکه دو نکته مهم در دوره جدید کانون های مساجد مورد توجه قرار دارد، افزود: اولین مورد در مخاطب شناسی باست که اید دقت بیشتری صورت پذیرد و در مورد بعد نیز توجه به فن آوری و ابزارهای ارتباطی روز دنیا می باشد و از این ابزارهای مختلف برای انتقال اندیشه علاوه بر کتاب می توان استفاده کرد.

وی گفت: سامانه بچه های مسجد یک ظرفیتی بسیار خوب در کانون های مساجد است که نیازمند تقویت و توجه بیشتر ارکان مسجد به این سامانه می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین ملانوری گفت: تهیه نسخه تلفن همراه سامانه بچه های مسجد و تجهیز به هوش مصنوعی یکی از نیازمندی های این سامانه است که در دستور کار قرار دارد و تولید محتوا در این زمینه نیز به نحو مطلوب انجام می شود و شاهد پیشرفت کانون ها در این عرصه نیز خواهیم بود.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در پایان تاکید کرد: همراهی و همیاری دستگاه های عضو شورای سیاستگذاری کانون های فرهنگی هنری مساجد در پیشرفت و رونق فعالیت های کانون ها تاثیر بسزایی خواهد داشت.

گفتنی است دیداربا اعضای شورای سیاستگذاری کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در راستای تشریح فعالیت های کانون های مساجد و تعامل و همکاری بیشتر با آنها از مهمترین برنامه های رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در دوره جدید می باشد که در همین راستا دیدار با رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد صورت پذیرفت.