برپایی نشست‌های بصیرتی در کانون‌های مساجد استان مرکزی
برپايي نشست‌هاي بصيرتي در کانون‌هاي مساجد استان مرکزي

برپایی نشست‌های بصیرتی در کانون‌های مساجد استان مرکزی

مدير ستاد هماهنگي کانون هاي فرهنگي هنري مساجد استان مرکزي از برپايي نشست هاي بصيرتي و معرفت افزايي به همت کانون هاي فرهنگي هنري مساجد استان مرکزي به مناسبت فرا رسيدن ۹ دي خبر داد.
شناسه خبر : 66042 تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۴۰۳ زمان انتشار : ۱۳:۳۹

به گزارش روابط عمومي ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از استان مرکزي، مرتضي انقاني، ضمن گراميداشت ۹ دي، روز بصيرت و ميثاق امت با ولايت گفت: کانون هاي فرهنگي هنري مساجد سراسر استان به واسطه جامعه هدف خود که بيشتر نسل جوان و نوجوان هستند، از اول دي ماه در حال برگزاري برنامه هاي مختلفي از جمله نشست هاي معرفتي و نشست هاي بصيرت افزايي با حضور اعضا هستند.

مدير ستاد هماهنگي کانون هاي فرهنگي هنري مساجد استان مرکزي  با اشاره به حضور گسترده اعضاي کانون هاي مساجد استان در مراسم گراميداشت ۹ دي که در سراسر استان با محوريت «بصيرت‌افزايي» و «پاسداري از ارزش‌هاي انقلاب» برگزار مي شود، افزود: اعضاي کانون هاي مساجد استان با حضور هميشگي خود در صحنه هاي مختلف و برنامه هاي اينچنيني ثابت کردند که پاي ارزش هاي انقلاب و آرمان هاي امام و رهبري ايستاده اند.

انقاني اضافه کرد: اين برنامه هاي سخنراني و نشست هاي معرفتي و بصيرت افزايي هر شب در مساجد مختلف تا پايان دي ماه با حضور اعضاي کانون هاي فرهنگي هنري شهري و روستايي برگزار مي شود.

مدیر ستاد کانون هاي فرهنگي هنري مساجد استان مرکزي، معرفي کتاب بصيرتي در شنبه هاي کتاب را از ديگر برنامه هاي اين ايام کانون هاي مساجد دانست و بيان داشت: اجراي منبر هاي کوتاه بصيرتي روشنگري در مساجد نيز از ديگر برنامه ها است که با حضور امام جماعت و کارشناسان سياسي و ديني برگزار مي شود.


اين مقام مسئول همچنين به ارائه پوستر با موضوع ۹ دي به مساجد و برپايي مسابقات نقاشي و رنگ آميزي ويژه کودکان در کانون ها، اشاره کرد و گفت: تجهيز تابلو اعلانات مسجد به مطالب ۹ دي و خوانش بيانات رهبر معظم انقلاب با موضوع بصيرت از ديگر برنامه هاي در حال اجرا در مساجد به همت اعضاي کانون هاي مساجد استان است.

انقاني اختصاص شنبه هاي کتاب براي معرفي کتاب هاي بصيرت افزايي در جمع اعضا و نمازگزاران و پخش مستند بصيرتي در برخي مساجد را از ديگر برنامه ها دانست و بيان کرد: اميد است با اين برنامه ها بتوانيم گامي اساسي در راستاي تبيين اين حماسه برداريم.