دلیل ما برای بزرگداشت روز زن، الهی است/ عمده کار در کانونهای مساجد با بانوان است
به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور،همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت زهرا سلام الله علیها و روز گرامیداشت مقام زن و مادر نشست صمیمی حجت الاسلام والمسلمین «علی ملانوری»، رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با بانوان شاغل در این ستاد و خبرگزاری شبستان، پیش از ظهر امروز (یکشنبه، ۲ دی ماه) در سالن اجتماعات ساختمان شهید بهشتی برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین «علی ملانوری» در این نشست با تبریک ولادت بزرگبانوی اسلام حضرت فاطمه(س) و همزمانی این روز با سالروز ولادت بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره)، اظهار کرد: فضایل حضرت زهرا سلام الله علیها به قدری است که حتی شمردن و بیان بخشی از آنها مجال بسیار می طلبد.
رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به اهمیت و ضرورت کسب شناخت و معرفت نسبت به اهل بیت علیهم السلام و به صورت خاص نسبت به حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیها، گفت: ما در این رابطه وظایفی داریم و کسب معرفت و شناخت کافی از اهل بیت(ع) (عموما) و به صورت خاص درباره حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها وظیفه شرعی و دینی و حتی اخلاقی ماست.
وی ادامه داد: در بین تمام ویژگی های زهرای مرضیه(س) یک خصوصیت منحصربفرد و ممتاز وجود دارد و آن رفت و آمد و ارتباط مکرر فرشته وحی حضرت جبرئیل به محضر صدیقه طاهره(س) است.
رییس ستاد کانون های مساجد کشور در تبیین این خصیصه گفت: در فاصله زمان رحلت رسول الله صلی الله علیه و آله تا زمان شهادت دخترانشان، حضرت جبرئیل مکرر به محضر بانوی دو جهان می رسید و ایشان را نسبت به وقایع دنیا پس از خودشان آگاه می کرد.
حجت الاسلام ملانوری با بیان اینکه اتصال منبع وحی به منزل دخت نبی مکرم اسلام اختصاصی است تاکید کرد: این واقعه درباره هیچ بانوی بزرگ دیگری در تاریخ بشر و همچنین پیامبران الهی غیر از پیامبران اولوالعزم رخ نداده است. هرچند به عنوان مثال به حضرت مریم هم وحی می شد اما اینکه حضرت جبرئیل مکررا و به دفعات بر ایشان نازل شود و میان آنها گفت وگوبی رخ بدهد هرگز نبوده و نقل هم نشده است.
وی ادامه داد: این وظیفه برای ما یک وظیفه اختصاصی و بسیار عظیم ایجاد می کند. بانوان ما باید با تاسی از حضرت زهرا سلام الله علیها جایگاه و شخصیت حقیقی خود را بازیابند. شخصیتی که باید الگوگرفته از شخصیت آن حضرت(ع) باشد.
حجت الاسلام ملانوری در ادامه با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در دیدار با جمعی از بانوان به مناسبت روز زن، گفت: حضرت آقا در فرمایشاتشان به خوبی اشاره داشتند که دنیا روزی را که بانوان توانستند مقام کارگری را مانند مردان تصاحب کنند، روز زن نامیده است! البته ما چیزی را تنقیص نمی کنیم و مظاهر توسعه و پیشرفت را اگر متناسب با فرهنگ و سبک زندگی ما باشد می پذیریم. دین ما مخالفتی با تکنولوژی و پیشرفت ندارد. اما آن جایگاه رفیعی که ما با تشرف به شیعه اهل بیت شدن، پیدا می کنیم و امروز را به عنوان روز زن انتخاب کرده و ملجاء خود را در انتخاب این روز، یک امر الهی قرار می دهیم درجه و منزلت متفاوتی است که باید متوجه مسئولیت عظیم خودمان در این زمینه هم باشیم.
رئیس ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور تأکید کرد: هم ما و هم دیگران باید متذکر باشیم که باید برای خواهرانی که در این عرصه وارد شده و در حوزه مساجد _ به عنوان بالاترین سنگر برای انجام تکالیف دینی_ تلاش می کنند تسهیل گری کرد. چرا که عمده کارها در کانون های فرهنگی هنری مساجد با حضور بانوان و خواهران مسجدی پیش می رود و بخش عظیمی از نیروی فعال کانون ها را بانوان تشکیل می دهند.
حجت الاسلام ملانوری افزود: روز زن و روز گرامیداشت مقام مادر برای ما هم حق ایجاد می کند و هم متقابلا مسئولیتی را متوجه ما می گرداند. یک بانو نمی تواند متصف به این وصف باشد یعنی روز ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها را روز خود بداند اما مسئولیت خود را در این عرصه نادیده بگیرد.
در ابتدای این نشست هم تعدادی از بانوان این ستاد به نمایندگی از دیگر همکاران مباحث مرتبط با حوزه زنان را مطرح کردند.