برگزاری نشست بصیرتی و روشنگری «سواد رسانه ای» در کانون منتظران ظهور کازرون
برگزاري نشست بصيرتي و روشنگري «سواد رسانه اي» در کانون منتظران ظهور کازرون
در هفته بسیج صورت گرفت:

برگزاری نشست بصیرتی و روشنگری «سواد رسانه ای» در کانون منتظران ظهور کازرون

به مناسبت هفته بسيج؛ نشست بصيرتي و روشنگري با عنوان «سواد رسانه اي» توسط کانون فرهنگي هنري منتظران ظهور کازرون برگزار شد.
شناسه خبر : 65683 تاریخ انتشار : ۴ آذر ۱۴۰۳ زمان انتشار : ۱۳:۵۵

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگي کانون‌های فرهنگي هنري مساجد استان فارس، « زينب زراعت پيشه» در اين نشست ضمن گراميداشت هفته بسيج و ياد و خاطره شهدا گفت: در عصر مدرن امروزي، تکنولوژي به سرعت در حال تغيير و تحول است و به دنبال آن فرصت‌هاي تکوين و تأثيرپذيري را براي انسان‌ها ايجاد مي‌کند. 


مسئول امور بانوان کانون فرهنگي هنري منتظران ظهور کازرون هدف از سواد رسانه‌اي را تقويت توانايي تفکر خلاق دانست و افزود: سواد رسانه‌اي بايد قبل از آموزش رسمي وارد منازل شود و پدر و مادر به عنوان بازيگران اصلي و پيش برنده فرزندان به آن مجهز شوند.


وی با بيان اينکه سواد رسانه‌اي و فضاي مجازي بايد براي خانواده‌ها يک اولويت باشد و در دستور کار خانواده‌ها قرار بگيرد، خاطر نشان کرد: اگر سواد رسانه اي و خانواده را به عنوان يک پديده اجتماعي در نظر بگيريم، والدگري رسانه‌اي يکي از تحولات سبک زندگي در دوران ديجيتال سازي است که اهميت بسيار بالايي دارد. 


زراعت پیشه با اشاره به اينکه در عصر ما خانواده‌ها به دليل تنوع رسانه‌ها، آسيب پذيري بيشتري دارند، تصريح کرد: امروز ضرورت دارد که خانواده ها را آموزش دهيم، چرا که فضاي مجازي ادامه فضاي واقعي زندگي است و تفاوت اين با زندگي واقعي در اين است که در فصاي مجازي با شيوه خاصي از گردش اطلاعات روبرو هستيم که فهم ما را تحت تأثير خود قرار مي‌دهند.


اين استاد دانشگاه با بيان اينکه يک پيام منفي، نصفه نيمه و غلط مي‌تواند عواقب منفي به جا بگذارد، يادآور شد: آسيب‌هاي رسانه‌اي مربوط به نوجوانان ناشي از جريان سيل اطلاعات در دنياي امروز، ارتقاي توانايي‌ها و مهارت‌هاي رويارويي با آن‌ها در نوجوانان را ضروري مي‌سازد که در اين راستا آموزش سواد رسانه‌اي جهت تربيت مخاطباني خردمند، منتقد و داراي قدرت ارزيابي اهميت فراواني دارد.


زراعت پيشه در ادامه گفت: آموزش سواد رسانه‌ای به شهروندان در عصر جهاني شدن در واقع يک مفهومي کلي است که به مطالعات رسانه‌ای، فرهنگي، اجتماعي، تاريخي، سياسي و تکنولوژيکي وابسته است و مي‌توان آن را به آموزش شيوه‌های بهتر زندگي کردن در عصر اطلاعات و ارتباطات که به طور خاص در يک جامعه و به طور عام در جامعه جهاني مي‌توان به حساب آورد. 


وي در پايان تاکيد کرد: امروزه والدين بايد ميانجي گرانه بين فرزندان و فضاي مجازي قرار بگيرند و هويت اصيل فرهنگي را به فرزندان به طور مستمر آموزش دهند.