رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری کشور:
استمرار گفتمان انقلاب در بستر مسجد، رویکرد کانونهای فرهنگیهنری است
به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور؛ آیین معارفه حجت الاسلام والمسلمین «علی ملانوری»، رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور عصر امروز (سه شنبه، ۲۹ آبان ماه) با حضور دکتر محمدمهدی احمدی، مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مشاور عالی وزیر و جمعی از معاونان این ستاد در ساختمان شهید بهشتی ستاد کانونهای مساجد برگزار شد.
بنابر این گزارش، حجتالاسلام «علی ملانوری» با تسلیت ایام فاطمیه، اظهار کرد: من با کانونهای مساجد بیگانه نیستم و احساس میکنم به خانه خودم بازگشتم و علاقمندم به زودی همایشی با حضور روسای ادوار مختلف فعالیت این ستاد را برگزار کنیم.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور تصریح کرد: بهار عمر ما در زمان و محل کار میگذرد، حال که تقدیر ما بر خدمت به مسجد رقم خورده باید بدانیم این چه فرصت بینظیری است.
وی با اشاره به اینکه خاستگاه انقلاب اسلامی مسجد بود و این مساجد بودند که فرصت همراهی مردم با امام را فراهم کردند، گفت: خدمت به مسجد قطعاً توفیق بزرگی است و امروز ما به اسم کارمند این توفیق را یافتهایم. اگر انسان محل خدمت را از روی عشق و شوق برگزیند و از سر اخلاص و ارادت آن را انجام دهد قطعاً برکات دنیوی و اخروی شامل حال او میشود.
حجت الاسلام ملانوری با بیان اینکه فرصتهای عظیم و دست نیافتنی مقابل ما قرار دارد، تأکید کرد: مجالی برای سوزاندن فرصتها و پرداختن به حاشیهها نیست متن کار فرهنگی هنری برای مسجد به قدری زیاد است که باید اخلاص را تجهیز کرد و با روحیه وفاق و همدلی کار را پیش برد چون فرصت اندک است.
وی با بیان اینکه ظرفیتهای کانونهای فرهنگی هنری برای ما اهمیت دارد، ابراز کرد: ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد، توانمند و مسبوق به سابقه است و باید ظرفیتهای آن شناسایی و آسیبها هم بررسی شود. مهم آنکه ظرفیت گسترده شبکه مساجد و نیروی عظیم مسجد اینجا آراسته به صفای باطن و نیتهای الهی است.
حجتالاسلام ملانوری با اشاره به بهرهمندی مساجد از حمایت دولت و مجلس و نهادهای حاکمیتی و ارشادات رهبری معظم انقلاب، بیان کرد: بعد از تأسیس ستاد کانونهای مساجد کشور در دهه هفتاد بنده در استان کرمان به عنوان یک طلبه، اولین اقدامام دریافت مجوز فعالیت کانون فرهنگی هنری بود، و پس از آن هم این ارتباط با مسجد را حفظ کردم به گونهای که در دوره مدیرکلی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، ذوقم بر این بود که دو دوره در یک به یک کانونهای مساجد استان حضور داشته باشیم، چون معتقد بودم ظرفیت و استعدادهای آن بینظیر است و قرار بر این بوده که برای نظام و انقلاب برنامه و محتوا و نیروی انسانی تأمین و در مساجد ظرفیت استمرار گفتمان انقلاب اسلامی را ایجاد کند.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور در ادامه بیان کرد: ظرفیتشناسی، احصا و آسیبشناسی فعالیت کانونها رویکرد اصلی این دوره از فعالیت ستاد کانونهای مساجد است. در زنجیره ارزش، بهره وری و عدم موازی کاری و تعریف و اتصال نقشها به هم برای ما مهم است و با جدیت در صف و ستاد و استانها این مهم را دنبال میکنیم و به استعدادها و توانمندیهای افراد در پیشبرد کارها اتکا داریم.
وی تأکید کرد: بنابر وظیفه قدرشناسی باید بگوییم همه آنچه در این بیش از سه دهه رخ داده توانسته هر یک در حوزههایی اثرگذار باشد. در مدیریت دانش این سرمایه ما برای برنامهریزی در آینده اهمیت بسیار دارد و باید لحاظ میشود.
حجت الاسلام ملانوری با بیان اینکه آنچه از ما باقی میماند اثر کار ما است، خاطرنشان کرد: صفای باطن اقتضای کار در مسجد است و تلاش میشود این رویکرد بر فعالیتها و برنامهها حاکم باشد.