رسالت امروز کانون ها، انگیزه بخشی، تقویت خلاقیت و خودباوری نسل نوجوان است
به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کرمانشاه، حجت الاسلام والمسلمین «حجت الله سروری» سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، در دیدار با مدیرکل و معاون فرهنگی پرورشی اداره کل آموزش و پرورش، با اشاره به شعار ژاپنی «هر فرد در هرجا و هر زمان باید بیاموزد»، اظهار کرد: ۱۴۰۰ سال پیش رسول خدا کاملترین مفهوم این جمله را بیان کرده و فرمودند: «اُطلُبوا العِلمَ مِنَ المَهدِ إلَی اللَّحْد» «العلمُ أصلُ كلّ خير اصل» و ریشه همه خوبی ها علم داشتن است علم مایه حیات انسان است.
حجت الاسلام سروری، در خصوص اهمیت تعلیم و تربیت، ابراز کرد: دانش، معرفت، ایمان و عمل اگر درکنار هم قرار بگیرد تحول آفرین خواهد بود.
وی تمام مکاتب امروز دنیا که به ایسم ختم می شود را به واسطه اینکه زاییده فکر بشر هستند، محکوم به فنا خواند و گفت: در کشور ما چون تربیت و رشد اخلاقی و سعادت دنیا و آخرت ما برگرفته از مکتب وحی است تضمین کننده، رشد دهنده و سعادت آفرین می باشد.
حجت الاسلام سروری، تصریح کرد: توسعه انساني رکن اصلي توسعه پايدار است و بايد براي ارتقاي کيفيت آموزش در کشور تلاش شود.
وی با بیان اینکه وظيفه آموزش و پرورش در جامعه شناخت و حل نيازهاي فکري جوانان است، عنوان کرد: تعليم و تزکيه نفس و آموزش فلسفه معاني زندگي به نسل هاي آينده از مهمترين وظايف معلمان است.
سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، گفت: در جامعه ای که علم و دانایی، محور توانمندی و توسعه جوامع بشری باشد ارتقای کیفی آموزش و تربیت نسلی پرسشگر و خلاق؛ امری ضروری است.
وی گفت: توسعه کمي و کيفي آموزش، توسعه مشارکت عمومي، ارتقاي سلامت و بهسازي منابع انساني از مهمترين اولويت هاي کاري آموزش و پرورش مي باشد.
حجت الاسلام سروری، آموزش و پرورش را زمينه ساز رشد فکري و اخلاقي انسان هاي يک جامعه پويا برشمرد و گفت: تنها راه کمال انسان به سوي سعادت و خوشبختي؛ آموزش و پرورش است.
وی تصریح کرد: نقش آموزش و پرورش در تربيت نيروهاي متخصص، دانشمند و آشنا به علوم جديد بسيار حائز اهميت است ما هيچ راهي نداريم جز اينکه از علوم تجربي، تکنولوژي و دستاوردهاي مثبت تمدن بشري استفاده کنيم.
سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، اضافه کرد: يکي از وظايف مهم نظام آموزش و پرورش کشور تربيت انسان هاي «خودباور» است.
وی با ابراز خرسندی از قرار گرفتن دکتر محمدی به عنوان شخصیتی فرهیخته، فرهنگی، متعهد و انقلابی در جایگاه سکانداری و راهبری آموزش و پرورش استان، دغدغه فرهنگی ایشان را در راستای تحقق اهداف والای تعلیم و تربیت اسلامی قابل ستایش خواند.
حجت الاسلام سروری، ابراز امیدواری کرد: با توجه به سنخیتی که بین ستاد کانون های مساجد و آموزش پرورش هست در دو طرح مدهامتان و طراوت ملی خانواده مسجد مدرسه ومحله برای غنیسازی اوقات فراغت دانش آموزان بتوانیم نقش موثری ایفا کنیم.
وی با بیان اینکه آموزش پرورش کلید فتح قله های علم ودانش در کشور است، گفت: یکی از مهم ترین رسالت های ستاد کانون فرهنگی هنری مساجد استان، ایجاد انگیزه، انعطاف فکری و نوپذیری و بارور کردن خلاقیت دانش آموزان است که در بستر فعالیت های گسترده کانون ها در سنین مختلف صورت می گیرد.
این مقام مسئول، در پایان گفت: کانون فرهنگی وهنری مساجد، این افتخار را داردکه به عنوان یک بازوی قوی وتوانمند در کنار آموزش وپرورش استان رسالت آموزش وتربیتی خود را کامل کند.
در این نشست که با حضور دکتر شایسته معاون فرهنگی پرورشی اداره کل آموزش و پرورش و معاونین «پشتیبانی و توسعه منابع» و «ساماندهی و شبکه سازی» ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه برگزار شد، بر گسترش تعامل و اجرای برنامه های مشترک از جمله طرح ملی طراوت، مسابقات قرآنی مدهامتان و عهدواره ستارگان مسجدی تأکید شد.