کانون های مساجد به دنبال تربیت نیروی مومن و متخصص انقلابی هستند
به گزارش روابط عمومی ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی « مرتضی شفیعی » امروز در دیدار با مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری با اشاره به تربیت نیروی مومن، متعهد و متخصص انقلابی به عنوان یکی از مهمترین اهداف کانون های فرهنگی هنری مساجد اظهار داشت: تحقق عدالت فرهنگی، نهضت بازگشت به مساجد و احیای کارکردهای اصلی مساجد از مهمترین رویکردها و سیاست های ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور است.
مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: ستاد استان توانسته است سال گذشته با بهره مندی از ظرفیت شبکه منظم و منسجم کانون های فرهنگی هنری مسجدی در نیل به اهداف پیش بینی شده کارنامه موفقی داشته باشد.
شفیعی توجه به موضوع زن و خانواده را از محورهای مهم فعالیت کانون های فرهنگی هنری در سال جاری دانست و اظهار داشت: در برههای که دشمن با تمام ابزارهای علمی، فرهنگی و رسانهای خود موضوع زن و خانواده را سوژه ای علیه باورهای دینی و اجتماعی مردم قرار داده است ، نیازمند نقشآفرینی بانوان در تمامی عرصه ها هستیم.
وی افزود: سال گذشته با لبیک به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر احیا و ترویج الگوی زن تراز انقلاب اسلامی و با توجه به اسناد بالادستی نظام در حوزه زن و خانواده، بیش از هزار کانون تخصصی خواهران در مساجد کشور تأسیس شده که 77 باب از این کانونها در استان آذربایجان شرقی توسط بانوان مسجدی فرهیخته مدیریت می شود.
مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی ادامه داد: در راستای اهداف کلان حوزه زن و خانواده به دنبال ایجاد شبکه فعالیت ها و تعاملات فرهنگی، اجتماعی منطبق بر الگوی تعالی دختران و بانوان ایرانی بوده و در این راستا آماده همکاری و تعامل با اداره کل امور بانوان استانداری و دیگر نهادهای هم سو هستیم.
همچنین «زهرا کوهی» مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی در این دیدار با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در توجه اساسی به سه موضوع مسجد، مدرسه و مادر به عنوان بهترین راهبرد برای رشد و تعالی فردی و اجتماعی اظهار داشت: نیمی از ترکیب جمعیتی بانوان هستند که متاسفانه شاهد غفلت در توجه به امور بانوان هستیم.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری تقویت نگاه انسانی به زن را مرهون هویت بخشی به مقام زن در جامعه دانست و خاطر نشان کرد: توجه به موضوع زن و خانواده در مساجد و ایجاد فضای های فرهنگی مرتبط با این موضوع به نوبه خود در موضوع ازدواج و فرزندآوری نیز تاثیرات مثبت و سازنده خواهد داشت.
کوهی با توصیف مساجد به عنوان محل اطمینان خانواده ها اظهار داشت: ترسیم چشم انداز و افق فعالیت بر اساس فرمایشات امامین انقلاب ، احیای کارکردهای اصلی مساجد بویژه تولید و بازتولید روحیه جهادی وانقلابی، توجه به موضوع زن و خانواده ،الگوسازی، انجام کار تخصصی بدور از موازی کاری با رویکرد هم افزایی از مهمترین رسالت های کانون های فرهنگی هنری بوده و دفتر امور زنان و خانواده استانداری آماده همکاری با ستاد کانون های فرهنگی هنری در راستای تقویت این ماموریت ها می باشد.