کانون های مساجد میهمانان اذانگاهی صدا و سیما
این برنامه که قرار است به مدت ۳۰ شب مهمان خانه روزهداران شود، تلاش دارد، با نگاهی متفاوت به موضوع مسجد و فعالیتهای مسجدی بپردازد.
«مصطفی گلشن» مدیر کانون فرهنگی هنری «اسوه» مسجد اعظم محله وصفنارد تهران یکی از میهمانان این برنامه بود که با حضور در مسجد صنیعالدیوان در مورد فعالیتهای مسجدی کانون با مخاطبان برنامه اذانگاهی شبستان سخن گفت.
گلشن گفت: کانون اسوه فعالیت خود را از سال ۱۳۹۰ در دارالشهدای تهران واقع در منطقه ۱۷ در محله وصفنارد آغاز کرد، در ابتدا با توجه به سنتهای قدیمی که در سطح محله حاکم بود و از سوی دیگر فعالیتها شاخصهای منسجمی نداشتند جلساتی را با حضور هیات امنای مسجد برگزار کردیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که با توجه به منویات مقام معظم رهبری و انتظاراتی که ایشان از جوانان دارند، عمده فعالیتهای مسجد و کانون حول سه محور تحصیلی، تهذیبی و ورزشی تقسیم بندی شود.
مدیر کانون فرهنگی هنری اسوه ادامه داد: بسیاری از نوجوانان در سطح محله در مباحث درسی با مشکل مواجه بودند در نتیجه کانون با همکاری وزارت آموزش و پرورش طرح جدیدی را در سطح منطقه ۱۷ به ویژه محله وصفنارد با عنوان مثلث «سه میم» اجرا کرد.
وی در مورد هرکدام از اضلاع مثلث سه میم اظهار کرد: یکی از اضلاع این مثلث منزل است، خانواده تاثیر بسزایی در رشد فرزند خود دارد، دومین عامل موثر مدرسه است، مدرسه ای که میزبان نیروی نونهال و نوجوان ما است و در نهایت مسجد که عامل پیوند مدرسه و منزل است؛ در این میان کانون اسوه توانست این طرح را اجرا کرده و اعضانیز با توانایی های خوبی که در عرصه فرهنگ و هنر داشتند، گام های خوبی را در سطح محله برداشتند.
گلشن در ادامه به موفقیتها و مقامهایی که کانون فرهنگی هنری اسوه موفق به کسب آنها شده است اشاره کرد و افزود: ذیل برگزاری اولین رویداد ملی فهما در سال ۱۳۹۹ با شعار «ایران قوی» موفق به کسب رتبه دوم شدیم، همچنین موفق به کسب رتبه برتر درواق فیلم رویداد ملی فهما در سال ۱۴۰۰ شدیم که این مقام با تلاش اعضای کانون و گروه رسانه و فیلم سازی رایا مدیا کانون محقق شد.
در ادامه برنامه اذانگاهی شبستان، گزارشی از کانون صاحب الزمانی مسجد صدیقه طاهره (س) روستای آسفیچ و طرح اوقات فراغات خواهران پخش شد و طی آن برشی از کلاس های مختلف قرآن، خیاطی، زبان انگلیسی و .... به نمایش درآمد؛ این کانون در شاخه های هنری، ورزشی و علمی و قرآنی با ظرفیت سیصد نفر منشاء برکات فراوانی برای این روستا بوده است.
همچنین بخش دیگری از این گزارش ها اختصاص به فعالیت های کانون فرهنگی هنری امام علی (ع) مسجد علی بن ابیطالب روستای لانو داشت.
در پایان برنامه گروه سرود «آسمانیها» از مسجد حضرت علیاکبر (ع) به اجرای سرود پرداختند.