یکی از مطالبات مهم مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تبدیل مساجد به پایگاه های قرآنی است.
مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر:

یکی از مطالبات مهم مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تبدیل مساجد به پایگاه های قرآنی است.

نشست قاريان و اساتيد قرآني طرح «مسجد، پايگاه قرآن» استان بوشهر با هدف هم افزايي ظرفيت هاي قرآني کانون هاي فرهنگي هنري مساجد و شناسايي و توجيه قاريان علاقه مند به شرکت در اين طرح برگزار شد.
شناسه خبر : 59166 تاریخ انتشار : ۱ بهمن ۱۴۰۲ زمان انتشار : ۱۱:۴۶

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر، نشست قاریان و اساتید قرآنی طرح «مسجد، پایگاه قرآن» استان با هدف هم افزایی ظرفیت های قرآنی کانون های فرهنگی هنری مساجد و شناسایی و توجیه قاریان علاقه مند به شرکت در این طرح برگزار شد.

 

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین جابر آزور در این نشست گفت: یکی از مطالبات مهم مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تبدیل مساجد به پایگاه های قرآنی است که در راستای تحقق منویات معظم له برنامه ها و طرح های قرآنی از جمله برپایی کرسی تلاوت قرآن کریم در کانون های مساجد کشور در حال برگزاری است.

 

وی افزود: در استان بوشهر نیز با همکاری کانون های فرهنگی هنری و ارکان مساجد، پایگاه های قرآنی راه اندازی شده اند و در راستای اجرای طرح «مسجد، پایگاه قرآن» کرسی های تلاوت قرآن کریم با حضور قاریان برجسته و ممتاز ملی و بین المللی برگزار می شود.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر خطاب به اساتید و مربیان حاضر در جلسه تصریح کرد: امیدواریم با حضور شما در مساجد و همچنین اهتمام به تلاوت مجلسی، قرآن از مهجوریت خارج شده و این گفتمان و فرهنگ سازی به نحو احسن شکل بگیرد.