
رساندن مساجد به تراز اسلامی، حضور زنان را بیش از هر قشری می طلبد
به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد از استان مرکزی، «سميرا ابراهيمي» اظهارکرد: انسجام بخشی به فعاليتهاي فرهنگي مهم ترين دليل تاسيس کانون تخصصي خواهران در روستا بود برای این که ازاين پس بتوان برنامه ريزي فعاليتها را به صورت هدفمند و منسجم شکل داد که در اين صورت قطعا اثرات بهتر و بيشتري دارد و از موازي کاري جلوگيري ميشود.
مدير کانون فرهنگي هنري شهداي روستای حصاروفر افزود: يکي از برنامههايي که براي دختران لازم است، يادآوري و آموزش رسالت اجتماعي آنها در خانواده و جامعه به عنوان تربيت کننده نسل آتي است؛ دختران و زنان جوان با در نظر گرفتن اين مهم بار مسئوليت اجتماعي و فرهنگي خود را دانسته و براي انجام هر چه بهتر آن برنامه ريزي و تلاش خواهند کرد.
ابراهيمي در پاسخ به اين سوال که با معرفي زنان شاخص موافقيد يا خيرگفت: معرفي زنان شاخص چه در روستا و چه در شهر، باعث ايجاد انگيزه براي ديگر بانوان شده که عليرغم مسئوليتهاي زياد در خانه، جايگاه اجتماعي خود را نيز بشناسند و در جامعه تاثيرگذار باشند. معرفي زنان موفق در جامعه که در خانه هم مادراني نمونه هستند، تبليغات سوء غرب را در مورد زن شرقي و مسلمان بياثر ميکند.
مدير کانون فرهنگي هنري شهداي روستای حصاروفراز توابع شهرستان شازند گفت: زنان به عنوان تربيت کنندگان نسل آينده، مهمترين و بيشترين نقش را در سعادت يک جامعه دارا هستند.
وي با بيان اينکه مسجد تراز اسلامي مکاني تصميم ساز و تصميم گير در ساحت هاي ديني، تربيتي، فرهنگي، آموزشي، اجتماعي، اقتصادي و سياسي است، تصريح کرد: براي رساندن مساجد به سطح تراز اسلامي، بيشتر ازهر قشری بايد زنان را مد نظر قرار داد.
ابراهیمی افزود: در جامعهي ايراني، بيشترين مسئوليت تربيت فرزندان بر عهده مادر است و اين مهم اگر براساس آموزه هاي ديني و اخلاقي کهن ما باشد نزديک ترين راه براي رسيدن به مسجد تراز اسلامي است؛ چرا که به طور زنجير وار اين آموزه ها به نسل بعد منتقل ميشوند.