اوقات فراغت تابستانی بچه های کانون فاطمه ها با چاشنی برنامه نویسی
اوقات فراغت تابستانی بچه های کانون فاطمه ها با چاشنی برنامه نویسی

اوقات فراغت تابستانی بچه های کانون فاطمه ها با چاشنی برنامه نویسی

فرزاد میرشکاری با اشاره فعالیت تابستانه کانون فاطمه ها، گفت: یکی از برنامه های اوقات فراغت تابستانی برگزاری دوره آموزش برنامه نویسی است که به صورت حضوری با تدریس کاظم عبدالله پور معلم ریاضی روستا در حال برگزاری است.
شناسه خبر : 1280649 تاریخ انتشار : ۳ مرداد ۱۴۰۲ زمان انتشار : ۱۴:۲۷

فرزاد میرشکاری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، با اشاره فعالیت تابستانه کانون فاطمه ها، گفت: یکی از برنامه های اوقات فراغت تابستانی برگزاری دوره آموزش برنامه نویسی است که به صورت حضوری با تدریس کاظم عبدالله پور معلم ریاضی روستا در حال برگزاری است.
مدیر کانون فاطمه ها دهکهان کهنوج با بیان اینکه دوره آموزش برنامه نویسی با حمایت موسسه مهر گیتی در حال برگزاری است، ابراز کرد: موسسه مهر گیتی جهت برگزاری این دوره آموزشی ۴ رایانه به کتابخانه کانون فاطمه ها اهدا کرد.
وی بیان کرد: این دوره آموزشی با حضور ۳۰ نفر از اعضای کانون در گروه های سنی کودک و نوجوان ۲ روز در هفته برگزار می‌شود و انتظار ما این است که در پایان تابستان بچه ها با مفهوم برنامه نویسی و کاربرد آشنا شوند.
میرشکاری آشنایی با برنامه نویسی در دنیای امروزی را امری ضروری و لازم دانست و عنوان کرد: همان طور که مردم به اهمیت فراگیری زبان انگلیسی پی برده اند و فرزندان خود را نسبت به یادگیری این زبان ترغیب می کنند و از آنجایی که در دنیای آینده برنامه نویسی ارتباط مستقیم با هوش مصنوعی دارد بنابراین فرزندان خود را در دوره های آموزش برنامه نویسی ثبت نام کنند.
مدیر کانون فاطمه ها دهکهان کهنوج‌  خاطرنشان کرد: برای این که بچه های کتابخانه کانون فاطمه ها ارتباط شان با آینده قطع نشود و بتوانند خودشان در حوزه تکنولوژی کارآفرین شده و برنامه بنویسند و بازی طراحی کنند بنابراین نیاز هست که در سنین کودکی و نوجوانی با برنامه نویسی مقدماتی آشنا شوند.
وی اضافه کرد: بچه ها در دوره آموزش برنامه نویسی با کد نویسی آشنا می شوند و شاید در آینده از بین آنها، استعدادی کشف شد که توانست برنامه های اساسی برای توسعه روستا بنویسید چرا که توسعه پایدار روستاها در آینده به طور مستقیم به برنامه نویسی و هوش مصنوعی گره خورده است.
میرشکاری ابراز کرد: یکی از اهداف کانون در برگزاری دوره آموزشی برنامه نویسی این است که بچه ها بتوانند برای پیش فروش کردن صنایع دستی و محصولات تولیدی روستا و همچنین خرید کالا یک اپلیکیشن طراحی کنند تا به روستا خدمت کنند.
مدیر کانون فاطمه ها دهکهان کهنوج تصریح کرد: در آینده کار و خدمت جهادی بستگی به میزان آشنایی ما با برنامه نویسی و هوش مصنوعی دارد و به همین دلیل اصرار داریم از همین حالا اعضای کانون فاطمه ها با برنامه نویسی و کاربرد های آن آشنا شوند.
وی یادآور شد: دوره های آموزش برنامه نویسی کاملا رایگان برگزار می‌شود و در کنار برگزاری این دوره آموزشی، میان وعده ای نیز در نظر گرفته شده که در بین بچه ها توزیع می شود.
میرشکاری اظهار کرد: بسیاری از بچه های این کانون فرهنگی هنری اولین بار است که با رایانه کار می کنند و با شرکت در این دوره آموزشی ضمن یادگیری برنامه نویسی با رایانه نیز آشنا می شوند.
مدیر کانون فاطمه ها دهکهان کهنوج خاطرنشان کرد: رویکرد ما این است تا در یک برنامه ۱۰ ساله تمام کودکان و نوجوانان روستا را با برنامه نویسی آشنا کنیم و شاخصه اصلی بچه های روستای ما این باشد که آنها با برنامه نویسی آشنا باشند.
وی از آقای توکلی و خانم گیتی نژاد از موسسه گیتی مهر تهران که کانون و کتابخانه فاطمه ها را پایلوت دوره آموزشی برنامه نویسی قرار داده اند، تشکر می کنم.

پایان پیام/ 586