دومین همایش منطقه ای شعر آیینی «شمیم رضوی» در مسجد جامع سریش آباد برگزار شد
دومين همايش منطقه اي شعر آييني «شميم رضوي» در مسجد جامع سريش آباد برگزار شد
با همکاری کانون های مساجد؛

دومین همایش منطقه ای شعر آیینی «شمیم رضوی» در مسجد جامع سریش آباد برگزار شد

دومين همايش منطقه اي شعر آييني «شميم رضوي» با حضور مسئولين استاني و جمع کثيري از مردم و علاقمندان به اشعار و ادبيات ديني در کانون مصلي مسجد جامع شهر سريش آباد برگزار شد.
شناسه خبر : 47525 تاریخ انتشار : ۱ خرداد ۱۴۰۲ زمان انتشار : ۱۳:۰۴

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان، نماینده ولی فقیه در استان کردستان در این همایش که با حضور استاندار، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان و شاعران و ادیبان منطقه غرب کشور استان های کرمانشاه، زنجان، همدان و استان کردستان برگزار شد، با تبریک و گرامیداشت ایام دهه کرامت گفت: حضرت معصومه(ع) در ۲۸ سالگی از دنیا رفتند و چون ازدواج نکرده بودن نماد زن عفیفه اسلامی هستند.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی،  با اشاره به روایتی از امام رضا(ع) افزود: امام رضا(ع) می‌فرماید: «هرکس به زیارت حضرت معصومه(س) مشرف شود و به شرط داشتن معرفت بهشت بر وی واجب می‌شود». حضرت ابوالفضل‌العباس و حضرت فاطمه معصومه (س) تنها امامزادگانی هستند که از معصوم زیارت‌نامه دارند.

وی با اشاره به اینکه دختران امروز جامعه ما باید پیروان حضرت فاطمه معصومه(س) باشند، بیان کرد: دختران پیرو حضرت فاطمه باید دارای معرفت به پروردگار متعال، دین، اهل بیت(ع) و حضرت معصومه باشند.

حجت‌الاسلام پورذهبی دومین ویژگی دختران پیرو حضرت معصومه(س) را علم‌اندوزی دانست و ادامه داد: دختران امروزی جامعه ما باید بخوانند، بدانند و عالم باشند تا پیروان صالحی برای این امامزاده باشند.

نماینده ولی فقیه در کردستان ادب را یکی دیگر ویژگی‌های دختران جامعه اسلامی ذکر کرد و یادآور شد: ادب برای زن محجبه در طراز اسلام، نظام ، دین، تدین از واجبات است، ادب در رفتار، اخلاق، منش، کارکردن و راه رفتن برای بانوان جامعه اسلامی ضروری است.

استاندار کردستان در ادامه با تبریک و گرامیداشت میلاد حضرت معصومه(س) گفت: وجود مبارک علی‌ بن موسی الرضا یکی از محورهای وحدت شیعه و سنی است.

اسماعیل زارعی کوشا با اشاره به اینکه در استان کردستان و مردمان کُرد ارادت خاصی نسبت  به امام رضا(ع) وجود دارد، افزود: یکی از اسامی پرتکرار و پرتعداد در فرزندان مردم کُرد نام مبارک رضا است و یکی از تکیه کلام‌های مردمان کُرد در وقت سختی‌ها و گرفتاری‌ها یا امام رضای غریب است.

 

استاندار کردستان بیان کرد: امام رضای غریب تکیه‌گاه، فریادرس و ملجأ تمام مردمان استان کردستان اعم از شیعه و سنی است و بارها پیش آمده که در حرم رضوی به حال و احوال درونی برادران اهل سنت غبطه خورده‌ام.

وی با اعلام اینکه امیدواریم یکی از اهداف این جشنواره ارزشمند حفظ، حراست و تقویت این سرمایه معنوی و تبلیغ و ترویج هرچه بیشتر فرهنگ رضوی باشد، افزود: امام رضا(ع) زیباترین الگوی اخلاق اسلامی در جامعه اسلامی بوده است.

زارعی‌کوشا در پایان یادآور شد: مردم قهرمان شهر سریش‌آباد مایه افتخار ما در این منطقه هستند و بنده به عنوان فرزند کوچکی از این دیار افتخار خدمت در عرصه عمران و آبادانی و توسعه هر چه بیشتر کشور و خدمت صادقانه به مردم این دیار را بر عهده دارم.

در این همایش که با همکاری اعضای کانون های مصلای مسجد جامع و امام حسین(ع) برگزار شد؛ علاوه بر شعر خوانی استاد کلامی زنجانی، برنامه های جنبی از جمله ایستگاه نقاشی، حضورنویسی خوشنویسی و طراحی سبک سیاه قلم شمیم رضوی برپا شد.