سیره تربیتی اسلام بر برادری و احساس مسئولیت مبتنی است/اقتدار کشور را مرهون وحدت شیعه و سنی هستیم
سیره تربیتی اسلام بر برادری و احساس مسئولیت مبتنی است/اقتدار کشور را مرهون وحدت شیعه و سنی هستیم

سیره تربیتی اسلام بر برادری و احساس مسئولیت مبتنی است/اقتدار کشور را مرهون وحدت شیعه و سنی هستیم

حجت‌الاسلام و المسلمين خداداده، در همايش «مناديان وحدت» که در شهرستان اوز برگزار شد، با بيان اينکه سيره تربيتي اسلام بر مبناي برادري و احساس مسئوليت شکل گرفت، گفت: اقتدار کشور مرهون مجاهدت‌ها و وحدت مومنانه ميان شيعه و سني است.
شناسه خبر : 1221985 تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۴۰۱ زمان انتشار : ۱۳:۲۱

خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد به نقل از ستاد ارتباطات رسانه‌ای (فهما)، همایش «منادیان وحدت» صبح امروز یکشنبه 17 مهر ماه در شهرستان «اوز»برگزار شد؛ در این همایش که به مناسبت هفته وحدت و با حضور تنی چند از علمای اهل سنت جنوب کشور برگزار شد؛ حجت‌الاسلام و المسلمین «کمال‌الدین خداداده» رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور به سخنرانی پرداخت.

 

 

 

 

حجت‌الاسلام و المسلمین خداداده در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه در هفته وحدت گفتن از سیره، اخلاق و فرازهای مهم زندگانی پیامبر اکرم (ص) اهمیت وافری دارد، گفت: این رویکرد به ویژه برای علما، دانشمندان، کسانی که صاحبان تریبون هستند جلوه بیشتری دارد؛ تجلی تمامی مطالعات ما در همین روزها و شب‌هایی متبلور می‌شود که در مورد نبی گرامی اسلام (ص) بگوییم و بشنویم.

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در ادامه ضمن تقدیر از برگزاری همایش «منادیان وحدت» افزود: جامعه ایمانی مسلمین، جامعه برادری و اساسا جامعه‌ای که پیامبر (ص) بر مبنای برادر بودن بنا نهاد؛ بر پایه اخوت و ارتباط عاطفی میان انسان‌ها شکل گرفت؛ ما سفارش شده‌ایم که در شرایط مختلف یاور یکدیگر باشیم، در هنگام بیماری از یکدیگر عیادت کنیم، در تشییع پیکر اقوام و نزدیکان حضور یابیم چراکه رویکرد تربیتی اسلام بر مبنای برادری و احساس مسئولیت میان مسلمانان شکل گرفته است؛ جان‌ها، آبرو، عزت و شخصیت افراد در اسلام محترم است.

 

حجت‌الاسلام و المسلمین خداداده تصریح کرد: برگزاری همایش «منادیان وحدت» در این نقطه جغرافیایی از کشور، در جایی که برادران اهل سنت و شیعه در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند نشان‌دهنده موضوعی است که در این سالها دشمن نگاه‌اش را به این نقطه معطوف کرده بود تا با بر هم زدن این جامعه ایمانی، در روند تربیتی یک انسان مسلمان اختلال ایجاد کند.

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: این در حالی است که وقتی انقلاب اسلامی به وقوع پیوست؛ نگاه امام خمینی (ره) و نگاه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به این مساله به عنوان یک فرصت بود نَه تهدید؛ اما برخی یا جاهلانه و یا عمدا و منافقانه بر این موضوع تاکید کردند که از شیعه و سنی و یا اقوام مختلف از تُرک و لر و بلوچ و ترکمن تا بقیه اقوامی که در ایران زندگی می کنند یک تهدید بسازند، اما نگاه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) هرگز این نبوده است.

 

وی ادامه داد: این همزیستی و حضور اتفاقا فرصتی برای کشور است تا به جهان اسلام نشان دهد که ما فرزندان محمد (ص) هستیم، بلاشک نگاه ما به این فرصت مبتنی بر این نگرش است که دنیا مدلی از این اخوت ایمانی را ببیند که حقیقتا در کشور ما محقق شده است.

 

حجت‌الاسلام و المسلمین خداداده با بیان اینکه نرم‌افزاری که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای این همزیستی در جامعه ایرانی تعریف کرده بر مبنای وحدت است، افزود: این مساله منجر به خنثی شدن توطئه دشمنان شد.

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور ادامه داد:  مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اصطلاحات فرهنگی متعددی را به کار بردند از جمله اینکه فرمودند: «ما تهاجم فرهنگی را در دهه 70 با راهیان نور شکست می دهیم»، این بیانات به این معنا بود که راهیان نور یک مدل مدیریتی بود که شهدا و سیره آنها را به جامعه عرضه کرد و این جامعه از آفات مصون ماند؛ لذا ما معتقدیم وقتی قرآن برای امت «عجل» قرار می‌دهد آن جامعه و امت زنده و پویا است.

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: اگر جامعه ما ایمنی خودش را در مقابل دشمنان ایجاد کند اگر یک زمان زخمی شد، این پیکره و بدن ناخودآگاه این زخم‌ها را التیام می‌بخشد، شاید زخم‌هایی بر پیکره این امت نشسته است اما خود مردم درمانش کردند و امروز ما با دشمنان قسم خورده‌ای مواجهیم که قرآن را آتش می‌زنند، مشکل آنها مشکل دین، دینداری و مسجد است.

 

 

 

 

حجت‌الاسلام و المسلمین خداداده اظهار کرد: شاید زمانی دشمن نگاه اش به تفرقه بود اما امروز تفرقه میان علمای شیعه و سنی معنایی ندارد؛ جمله کلیدی و وحدت آفرین را امامان امت طرح کردند؛ مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) فرمودند: «وحدت ما به معنای این نیست که اسلام نیمی شیعه و نیمی سنی باشد».

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: امروز اگر بتوانیم برای دینی که پیامبر اکرم (ص) بین مسلمانان به امانت گذاشت و همین طور در سطح مساجد که پایگاه‌های توحید و فضایل اخلاقی هستند تلاش کنیم؛ در تمام کشور مساجد آباد و برقرار شده و گرفتاری‌ها حل می‌شود.

 

وی در ادامه از برگزارکنندگان همایش «منادیان وحدت» و همراهی نماینده ولی فقیه در استان فارس، نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت فارس، امام جمعه لارستان، معاون سیاسی امنیتی استاندار و به ویژه شیخ «صالح انصاری» خطیب جنوب کشور و رئیس مجتمع دینی شهرستان اوز قدردانی کرد و گفت: امروز اقتدار و عزت کشور مرهون همین مجاهدت ها و وحدت مومنانه شیعه و سنی است.

 


این گزارش می‌افزاید: در پایان این همایش از پوستر هفته وحدت رونمایی و در ادامه از کارآفرینان برتر شهرستان اوز تقدیر به عمل آمد.

 

گفتنی است حجت‌الاسلام و المسلمین خداداده، در ادامه سفر خود به جنوب فارس با حضور در منزل تنی چند از شهدای اهل سنت، از خانواده این دلاوران تقدیر کرد.

 

 

پایان پیام/ 9