به میزبانی کانون فرهنگی هنری شهید بخشعلی زاده؛
طرح تربیتی «چکامه» با هدف پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی در استان گیلان آغاز به کار کرد
«علی خوشحال» در گفت و گو با ستاد ارتباطات رسانهای (فهما) از استان گیلان اظهار کرد: طرح تربیتی «چهره به چهره» با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی محلات با نام اختصاری «چکامه» به همت کانون شهید بخشعلی زاده و با تشکیل پنج حلقه تربیتی به منظور پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد و همچنین ترویج مسائل اخلاقی و احکام دینی برای نوجوانان و جوانان در استان گیلان آغاز به کار کرد.
مدیر کانون فرهنگی هنری شهید بخشعلیزاده افزود: با تفاهم نامهای که اسفند 1400 بین کانون فرهنگی هنری شهید بخشعلی زاده به عنوان مجری طرح و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان در خصوص برگزاری برنامه های فرهنگی در سطح استان و پنج شهر لنگرود، سیاهکل، شفت، رضوانشهر و تالش به امضا رسید، تاکنون فعالیت های متعددی صورت پذیرفته است.
وی ادامه داد: برای مثال در شهر رضوانشهر چهار حلقه، تالش هفت حلقه، شفت پنج حلقه، سیاهکل سه حلقه و لنگرود چهار حلقه تربیتی چکامه برگزار شده است؛ ضمن اینکه در هر شهر به تعداد حداقل ۱۰ تا ۱۵ نوجوان ۱۱ تا ۱۷ ساله طبق فرم تفاهم نامه کانون و مربی، جذب کلاس ها شده و از موضوعات و مباحث مختلف در رشته های اخلاق، قرآن، احکام استفاده کرده و همچنین در عرصه مباحث پیشگیری از انحرافات اخلاقی از جمله مواد مخدر راهنمایی شدند.
این فعال مسجدی در ادامه رویکرد این طرح را بیشتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با محوریت «خانواده و اعتیاد» به ویژه برای گروه سنی نوجوان عنوان کرد و افزود: پیشگیری و توانمندسازی نوجوانان، جوانان و خانوادههای آنها در برابر این آسیبها از دیگر اهداف این طرح است.
خوشحال تصریح کرد: مربیان در هر حلقه تربیتی موظف شدند هفتهای یک جلسه در داخل مسجد، حسینیه و یا پایگاههای بسیج به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه مطالب را برای نوجوانان عنوان کنند.
وی در بخش دیگری از مباحث خود ضمن قدردانی از مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان گیلان گفت: تعدادی از مربیان چکامه استان گیلان همراه با مربیان چهره به چهره به مشهد مقدس اعزام و در جلسات آموزش سه روزه اساتید و سخنرانان مطرح در سطح کشور حضور یافتند.