با برترینهای فهما 1400؛
همه اهالی مسجد بلوریزاده را با سامانه بچههای مسجد آشنا کردیم/سرود و نواهای انقلابی محور فعالیت کانون فرهنگی هنری غدیر یزد
منشيزاده با بيان اينکه اعضاي کانون فرهنگي هنري غدير استان يزد عمده فعاليتهاي خود را به صورت تخصصي در عرصه سرود و نواهاي انقلابي متمرکز کردهاند؛ از عضويت همه اهالي مسجد بلوريزاده يزد در سامانه بچههاي مسجد خبر داد.
شناسه خبر : 35540 تاریخ انتشار : ۹ اسفند ۱۴۰۰ زمان انتشار : ۰۹:۱۳
«محسن منشیزاده» در گفتوگو با ستاد ارتباطات رسانهای (فهما)، با اشاره به فعالیتهای کانون فرهنگی هنری «غدیر» استان یزد که در رویداد ملی فهما 1400 موفق به کسب رتبه برتر شد، اظهار کرد: از ابتدای تاسیس این کانون در سال 1389 فعالیتها به صورت تخصصی متمرکز بر رشته سرود و نواهای انقلابی بود و اساسا راهاندازی گروه سرود فجر جاوید یزد نیز اقدامی در راستای توسعه این عرصه هنری در کانون بود.
مدیر کانون فرهنگی هنری غدیر استان یزد ادامه داد: از جمله کارهایی که در این زمینه به همت اعضای کانون صورت پذیرفت و اکنون پس از گذشت 11 سال بیش از همیشه به ثبات رسیده است، برگزاری کلاسها و دورههای تخصصی سرود و دورههای عمومی و تئوری موسیقی است؛ ضمن اینکه بسیاری از اعضای کانون به صورت تخصصی در عرصه موسیقی فعالیت داشته و تاکنون نماهنگهای متعددی در مناسبتهای مختلف تولید شده است که از جمله آنها میتوان به «مادر آب»، «عطر کرامت»، «بانوی صبح» اشاره داشت.
وی افزود: رویداد ملی فهما به ویژه اولین دوره در پیشرفت فعالیتهای ما اثر بسزایی داشت و منجر به این شد تا آثار هنری کانون بیش از پیش دیده شود؛ از سوی دیگر همه اهالی محله با کانون فرهنگی هنری غدیر آشنا هستند و سامانه بچههای مسجد طی چند جلسه به اهالی معرفی شد و اکنون بیش از 700 نفر عضو به طوری که حتی از استانهای دیگر کشور عضو کانون ما شده و در برنامههای مجازی شرکت میکنند.
این فعال مسجدی در بخش دیگری از مباحث خود اظهار کرد: ما برنامههای گستردهای را برای اعضای کانون طراحی کرده ایم به طوری که در محل مسجد بلوریزاده که کانون در این مسجد قرار دارد از روز شنبه تا چهارشنبه به صورت مستمر کلاس های مختلف برگزار می کنیم که از جمله آنها می توان به دوره های صدا سازی، سرود، فعالیتهای قرآنی، مهارتهای تندخوانی و صحیحخوانی، آشنایی با نجوم اشاره داشت.
وی ادامه داد: توجه به فراغت و اردوهای تفریحی از دیگر مواردی است که در کانون فرهنگی هنری غدیر دنبال می شود؛ در این راستا کلاس های ورزشی استخر و فوتبال؛ تماشای فیلم در سینما، بوم گردی از بافت تاریخی یزد از جمله فعالیت هایی است که انجام می شود.
منشیزاده با اشاره به اینکه کانون فرهنگی هنری غدیر برای بانوان نیز دوره های مختلفی را برگزار کرده است، افزود: کلاس های قرآنی در رشته های مختلف، کارگاه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی و اردوهای درون شهری از این جمله اقدامات هستند.
وی همچنین در مورد فعالیتهای کانون فرهنگی هنری غدیر استان یزد در عرصه مقابله با کرونا گفت: توزیع بستههای معیشتی، ضدعفونی کردن مساجد، معابر، آموزشهای مجازی در مورد این ویروس از جمله اقدامات این کانون در ایام شیوع کرونا بوده است.