رئیس حوزه هنری هرمزگان:
برنامه دهه فجر با محوریت مساجد تاثیرگذاری بیشتری دارد
به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای(فهما) از استان هرمزگان، « سعید عبدلی » در نخستین نشست کمیته های مساجد و فرهنگی و هنری ستاد دهه فجر انقلاب استان هرمزگان با یادآوری اینکه طی دو سال گذشته همه برنامه ها تحت تاثیر شیوع کرونا بود، اظهار کرد: امسال تا حدودی فضا برای برگزاری برنامه های حضوری مطلوب تر است و باید از این فرصت جهت تبیین دستاوردهای انقلاب استفاده شود.
وی در ادامه با اشاره به تاثیر کرونا بر تولیدات فرهنگی هنری، افزود: در حوزه کتاب علی رغم تلاش های فراوان نتوانستیم به جز یک اثر فاخر در زمینه ثبت خاطرات بانوان انقلابی هرمزگان، تولیدات خوبی داشته باشیم.
رئیس حوزه هنری هرمزگان در معرفی کتاب « ما هم بودیم »(انقلاب اسلامی به روایت زنان هرمزگان)، عنوان کرد: در این اثر،30 نفر از زنان استان هرمزگان که 17 نفر از آنان همسران مبارزان انقلاب و 13 نفر نیز از زنان مبارز انقلاب در هرمزگان هستند تاریخ شفاهی نقش هرمزگان در انقلاب را روایت کرده اند.
وی بر فراهم کردن زمینه برای مطالعه این اثر توسط عموم مردم ازجمله هرمزگانی ها تاکید کرد و گفت: راه اندازی پویش برای فروش این اثر، توزیع آن بین ائمه جمعه و جماعت جهت استفاده از مطالب آن در سخنرانی ها و همچنین برگزاری مسابقه کتابخوانی ازجمله راهکارهای آشنایی جامعه با این اثر فاخر است.
عبدلی در ادامه با اشاره به اینکه گنجینه ای ارزشمند از آرشیو انقلاب در منازل مجاهدین انقلاب وجود دارد، افزود: با اعتمادسازی می توان به این گنجینه ها دسترسی پیدا کرد و یکی از مراکزی که می تواند در جمع آوری این آثار موفق عمل کند مساجد است.
وی در خاتمه با تاکید بر ضرورت احیا سرود در مساجد بندرعباس، گفت: حوزه هنری این آمادگی را دارد که در صورت وجود ظرفیت و پتانسیل لازم در مساجد، دوره های آموزش تئاتر و سرود ویژه بچه های مسجدی را برگزار کند.
رئیس حوزه هنری هرمزگان از مساجد فاطمیه و کوفه و همچنین پارک شهدا به عنوان پایگاه های اصلی مبارزان انقلاب در شهر بندرعباس یاد کرد و افزود: المان های ویژه انقلاب باید در کنار این مساجد و پارک ساخته شود.